De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
Inteligența artificială

Martie 15, 2021

INTEL

Inteligența artificială

Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ingeniozității. Astăzi, tehnologiile Intel® alimentează unele dintre cele mai promițătoare cazuri de utilizare a AI în afaceri, societate și cercetare. De la un cloud masiv la un dispozitiv mic, Intel transformă promisiunea unui model AI inovator într-o realitate la scară globală.

Clienții noștri au performat pe o gamă largă de hardware: implementare masivă de deduceri pe procesoare în mai multe centre de date pentru motoare de recomandare a conținutului, camere bazate pe VPU ce protejează speciile pe cale de dispariție de braconieri în timp real și FPGA ce oferă accelerare pentru rezultate de căutari rapide. Recunoașterea imaginii hardware și software Intel®, inteligența cibernetică, întreținerea predictivă, risipa de fraudă și multe altele. De la strategia de date la implementarea pe scară largă, Intel și ecosistemul nostru accelerează timpul de la proiectul pilot până la implementarea de soluții pentru producție care să rezolvă probleme comune - indiferent de industria în care activați.

Și asta nu e tot. Colaborăm îndeaproape cu comunitatea AI pentru a accelera descoperirile și a realiza progrese semnificative în modul în care folosim inteligența artificială pentru a adăuga valoare muncii și vieții noastre, indiferent dacă este vorba de găsirea de apă pe Lună, accelerarea diagnosticelor medicale sau vizualizarea defectelor produsului mai repede. Acesta este AI pe Intel.

Despre Intel

Intel (Nasdaq: INTC) este lider în industrie, creând o tehnologie ce schimbă lumea, permite progresul global și îmbogățește viețile. Inspirați de legea lui Moore, lucrăm continuu pentru a perfecționa proiectarea și fabricarea semiconductoarelor și a ajuta la soluționarea celor mai mari provocări ale clienților. Prin încorporarea informațiilor în cloud, rețea, și orice fel de dispozitiv de calcul, utilizam potențialul datelor pentru a transforma în bine afacerile și societatea. Pentru a afla mai multe despre inovațiile Intel, accesați newsroom.intel.com și intel.com.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania