De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Mai 16, 2022
Procesorul Habana Gaudi2 oferă o performanță de două ori mai mare decât GPU-ul ...
Mai 16, 2022
Performanță ridicată în fiecare clasă. Echipată cu arhitectura AMD RDNA™ 2, ...
Aprilie 29, 2022
Infinidat a anunțat următoarea generație de matrice în stare solidă din ...
Aprilie 21, 2022
Distribuitorul cu valoare adăugată Asbis se asociază cu brandul premium Loewe, ...
Aprilie 14, 2022
Minutul de tehnologie: Sistemul grafic Intel Arc include o nouă ...
Intel Arc Graphics explicat în 60 de secunde

Aprilie 14, 2022

Intel

Intel Arc Graphics explicat în 60 de secunde

Minutul de tehnologie: Sistemul grafic Intel Arc include o nouă microarhitectură, un motor media revoluționar și tehnologia Intel Deep Link.

La 30 martie 2022, Intel a introdus hardware, software și servicii grafice de înaltă performanță pentru pasionații de jocuri și creatorii de conținut din întreaga lume cu unități de procesare grafică discrete din portofoliul Intel Arc A-Series. Iată o prezentare de un minut a trei lucruri pe care trebuie să le știți despre grafica Intel Arc, inclusiv o privire asupra noii microarhitecturi de înaltă performanță pentru jocuri, un motor media revoluționar și tehnologia Intel Deep Link pentru codare și streaming mai rapide.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania