De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
Intel anunță noua generație de produse de memorie și stocare

Decembrie 24, 2020

Intel, SSD, CPU, OPTANE

Intel anunță noua generație de produse de memorie și stocare

Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții să facă față provocărilor transformării digitale. Intel a anunțat două noi produse la seria SSD Intel® Optane ™: SSD Intel® Optane ™ P5800X, cel mai rapid SSD din lume pentru centru de date și memoria Intel® Optane ™ H20 pentru client, care oferă performanță și productivitate pentru jocuri și crearea de conținut.

La evenimentul Intel Memory and Storage 2020, compania a evidențiat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții să facă față provocărilor transformării digitale. Intel a anunțat două noi produse la seria SSD Intel® Optane ™: SSD Intel® Optane ™ P5800X, cel mai rapid SSD din lume pentru centru de date și memoria Intel® Optane ™ H20 pentru client, care oferă performanță și productivitate ă pentru jocuri și crearea de conținut. Optane ajută la satisfacerea nevoilor de calcul modern prin apropierea memoriei de CPU. Compania și-a dezvăluit, de asemenea, intenția de a livra cea de-a treia generație de memorie persistentă Intel® Optane ™ (denumită în cod „Crow Pass”) pentru clienții cloud și pentru întreprinderi.

Intel a anunțat, de asemenea, trei noi SSD-uri NAND cu memorie de celule cu 144 de straturi: Intel SSD 670p, SSD-ul 3D NAND cu patru niveluri (QLC) de ultimă generație (QLC) pentru companie; SSD-ul Intel D7-P5510, primul design NAND din lume, cu 144 de straturi, cu trei niveluri, cu celule triple; și Intel SSD D5-P5316, un SSD cu densitate mai mare și rezistență mai mare, construit în jurul primului QLC NAND din 144 de straturi din industrie.

De ce contează tehnologia Intel Optane

Cu anunțurile tehnologiei Intel Optane de astăzi, Intel continuă să stabilească un nou nivel în piramida de memorie și stocare a centrului de date, care combină atributele atât ale DRAM, cât și ale NAND. SSD-urile Intel Optane ameliorează blocajele de furnizare a datelor și accelerează aplicațiile cu cache rapid și stocare rapidă pentru a crește performanța pe server și a reduce costurile de tranzacție pentru sarcinile de lucru sensibile la latență. Memoria persistentă Intel Optane este viziunea Intel asupra unei soluții de memorie și stocare care oferă persistență, capacitate, accesibilitate, latență scăzută și viteză asemănătoare memoriei. Cu memoria persistentă Intel Optane, Intel a re-arhitecturat ierarhia de memorie și stocare permițându-i să fie utilizat ca nivel distinct de capacitate și performanță pentru memorie și stocare. Cu această abordare, este posibil să se creeze o arhitectură de memorie pe două niveluri în care DRAM este nivelul de performanță și memoria persistentă este nivelul de capacitate. În cazul stocării, memoria persistentă Optane este utilizată ca nivel de performanță până la nivelul de capacitate NAND.

 

Memoria persistentă Intel Optane este atașată procesorului prin magistrala cu viteză de date dublă, permițând accesul direct la încărcare și stocare la viteze DRAM; non-volatil, combină cele mai bune elemente de memorie și stocare. Intel își va consolida și extinde portofoliul unic de memorie și stocare cu cea de-a treia generație de memorie persistentă Intel Optane, denumită în cod „Crow Pass” și cu viitoarele procesoare scalabile Intel® Xeon® (denumite în cod „Sapphire Rapids”). Trei noi SSD-uri NAND anunțate reprezintă noi repere pentru stabilirea TLC și QLC ca tehnologie de masă pentru unitățile de mare capacitate. SSD-ul Intel® 3D NAND 670p este SSD-ul 3D NAND cu patru niveluri (QLC) 3D de ultimă generație Intel pentru computerele de masă. Intel SSD D7-P5510 este primul design TLC NAND de 144 de straturi din lume, iar SSD-ul Intel D5-P5316 este construit în jurul primului QLC NAND de 144 de straturi din industrie. Intel a dezvoltat aceste tehnologii în ultimul deceniu.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania