De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 22, 2021
GIGABYTE Technology, a lansat la OCP Summit suportul pentru procesorul Ampere® ...
Noiembrie 17, 2021
NVIDIA Quantum-2 este o platformă de rețea InfiniBand de 400 Gbps care constă ...
Octombrie 28, 2021
Cea de a 12-a generație de Intel Core va include 60 de procesoare și mai mult ...
Octombrie 19, 2021
Infinidat, un furnizor de top de soluții de stocare enterprise, a anunțat că a ...
Octombrie 13, 2021
Memoria AMD Smart Access oferă performanțe incredibile de jocuri 1080p atunci ...
Octombrie 05, 2021
Alăturați-vă CEO-ului Pat Gelsinger și altor lideri Intel pentru a afla mai ...
Infinidat a fost numit lider pentru al treilea an consecutiv în Gartner® Magic Quadrant™ 2021 pentru Stocare Primară

Octombrie 19, 2021

Infinidat

Infinidat a fost numit lider pentru al treilea an consecutiv în Gartner® Magic Quadrant™ 2021 pentru Stocare Primară

Infinidat, un furnizor de top de soluții de stocare enterprise, a anunțat că a fost numit lider în cadrul Gartner Magic Quadrant 2021 pentru Stocare primară pentru al treilea an consecutiv

Potrivit lui Gartner, „Furnizorii din cadranul Liderilor au cele mai mari scoruri compozite pentru capacitatea lor de a executa sarcini și completitudinea viziunii. Un lider are cota de piață, credibilitatea și capacitățile de marketing și vânzări necesare pentru acceptarea noilor tehnologii. Sunt inovatori și lideri în gândire, cu planuri bine articulate pe care clienții actuali sau potențiali le pot folosi atunci când își proiectează infrastructurile și strategiile de stocare. ”

 

„Credem că recunoașterea Infinidat în Gartner Magic Quadrant confirmă spiritul nostru competitiv și puterea soluțiilor noastre ca lider pe piața de stocare a întreprinderilor”, a declarat Phil Bullinger, CEO Infinidat. „Poziția noastră în cadranul Leader este ancorată în misiunea noastră principală de a inova și furniza soluții de stocare a datelor cu o combinație de neegalat de disponibilitate 100%, performanță excepțională și cel mai mic cost total posibil de proprietate la scară multi-petabyte. Pentru clienții noștri enterprise și furnizori de servicii cloud, Infinidat este platforma de stocare în cloud la alegere. ”

La începutul acestui an, Infinidat a fost desemnat favoritul clienților Gartner Peer Insights în 2021 în „Vocea clientului” Gartner Peer Insights: categoria Stocare Principală1. Acesta este al treilea an consecutiv în care Infinidat a fost recunoscut drept alegerea clienților Gartner Peer Insights pe baza recenziilor și evaluărilor independente de către utilizatorii finali.

Aflați mai multe detalii> 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania