De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 22, 2021
GIGABYTE Technology, a lansat la OCP Summit suportul pentru procesorul Ampere® ...
Noiembrie 17, 2021
NVIDIA Quantum-2 este o platformă de rețea InfiniBand de 400 Gbps care constă ...
Octombrie 28, 2021
Cea de a 12-a generație de Intel Core va include 60 de procesoare și mai mult ...
Octombrie 19, 2021
Infinidat, un furnizor de top de soluții de stocare enterprise, a anunțat că a ...
Octombrie 13, 2021
Memoria AMD Smart Access oferă performanțe incredibile de jocuri 1080p atunci ...
Octombrie 05, 2021
Alăturați-vă CEO-ului Pat Gelsinger și altor lideri Intel pentru a afla mai ...
GIGABYTE Technology, a anunțat la OCP Summit suportul pentru procesorul Ampere® Altra® Max

Noiembrie 22, 2021

GIGABYTE

GIGABYTE Technology, a anunțat la OCP Summit suportul pentru procesorul Ampere® Altra® Max

GIGABYTE Technology, a lansat la OCP Summit suportul pentru procesorul Ampere® Altra® Max și a prezentat noul server de înaltă densitate GIGABYTE, H262-P60, care întruchipează performanța și scalabilitatea pentru clustere HPC și HCI.

GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria serverelor și stațiilor de lucru de înaltă performanță, a anunțat la OCP Summit suportul pentru procesorul Ampere® Altra® Max și a prezentat noul server de înaltă densitate GIGABYTE, H262-P60, care întruchipează performanța și scalabilitatea pentru clustere HPC și HCI. Procesorul Ampere® Altra® a demonstrat, de asemenea, o mare eficiență energetică în aplicațiile cloud și edge, câștigând în același timp teren, deoarece utilizează arhitectura Arm pentru a oferi raport perfect pret-performanță pentru x86 . 

Procesorul Ampere® Altra® Max

Competitivitatea procesoarelor Ampere Altra și a arhitecturii ARMv8 pe 64 de biți a devenit și mai evidentă, deoarece procesorul Ampere Altra Max menține același TDP de 250 W ca și Ampere Altra și este compatibil pin cu pin, dar poate adăuga cu 60% mai multe nuclee, ajungând până la 128 de nuclee. Pentru rețele, stocare sau acceleratoare, socket-ul unic suportă 128 de benzi PCIe, în timp ce configurația cu socket dublu pentru Altra Max va suporta 192 de benzi PCIe. H262-P60 va fi livrat cu suport actualizat pentru Altra Max.

H262-P60: Server cu braț de înaltă densitate

GIGABYTE a susținut și dezvoltat servere pentru procesoarele Ampere Altra începând cu primul val de servere lansat la începutul acestui an la Computex. Și acest al doilea val de servere va oferi mai multe opțiuni dual-socket, iar acest lucru începe cu H262-P60 care are patru noduri și suportă un total de 8 procesoare într-un șasiu 2U. Noul server din seria H are, de asemenea, 8 DIMM-uri pe soclu pentru modul de memorie cu 8 canale și suportă cele mai recente DDR4-3200. Pentru fiecare nod există 6 unități SATA, 1 slot M.2, 2 sloturi de jumătate de lungime și jumătate de înălțime, 1 slot OCP 3.0, două porturi LAN 1GbE duale și un port de management dedicat. Există un modul CMC pentru a agrega informațiile de la fiecare BMC de pe fiecare dintre noduri pentru gestionarea la nivel de șasiu și monitorizarea mai multor noduri. Deoarece fiecare nod are un BMC, ASPEED AST2600, acest lucru permite gestionarea și controlul de la distanță pentru un server sau un cluster de servere.

Gestionarea la distanță și a mai multor servere

Ca parte a plusului de valoare adus, GIGABYTE oferă GIGABYTE Management Console (GMC) pentru gestionarea serverului BMC prin intermediul unei platforme bazate pe un browser web. În plus, software-ul GIGABYTE Server Management (GSM) este disponibil pentru descărcare de pe paginile produselor. Acest software poate monitoriza și gestiona mai multe servere fără a necesita o taxă de licență suplimentară. GMC și GSM oferă o valoare mare, reducând în același timp TCO și costurile de întreținere ale clienților.

Capacitatea de monitorizare și raportare are loc pe fiecare nod, deoarece BMC-ul încorporat, ASPEED AST2600, poate actualiza firmware-ul de la distanță și înregistra evenimentele, asigurând în același timp gestionarea conturilor de utilizator și a securității. CMC duce managementul cu un pas mai departe și este capabil să acceseze fiecare BMC pentru a forma o singură consolă de management unificată care prezintă o imagine completă a stării serverului.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania