De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Ianuarie 13, 2023
Intel evidențiază adoptarea la scară largă, de către industria de profil, în ...
Ianuarie 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, ...
Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data ...
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului ...
Noiembrie 17, 2022
Noul NUC dispune de procesoare deblocate Intel Core din a 13-a generație, ...
Noiembrie 17, 2022
Un portofoliu extins de servere și sisteme de stocare echipate cu viitoarele ...
GIGABYTE oferă un portofoliu cuprinzător de soluții Enterprise cu procesoarele AMD EPYC™ din Seria 9004

Noiembrie 25, 2022

GIGABYTE

GIGABYTE oferă un portofoliu cuprinzător de soluții Enterprise cu procesoarele AMD EPYC™ din Seria 9004

Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data și IT-ul general al întreprinderilor

GIGABYTE Technology, lider în industria serverelor și stațiilor de lucru de înaltă performanță, și-a anunțat portofoliul de produse pregătite să accepte noile procesoare AMD EPYC™ din Seria 9004, în primul val de soluții GIGABYTE care vor viza o gamă largă de sarcini de lucru solicitante, ce includ includ GPU- calcul centric, de înaltă densitate, de margine și general. O nouă platformă x86, un nou socket și o multitudine de tehnologii extrem de performante au oferit noi oportunități pentru GIGABYTE de a personaliza produsele pentru centrele de date de top. Până în prezent, GIGABYTE a lansat douăzeci și două de servere și plăci de bază noi pentru a susține noua arhitectură AMD "Zen 4". Sunt disponibile atât opțiuni cu priză unică, cât și cu priză duală pentru a gestiona datele mari și transformarea digitală. Colaborarea continuă dintre GIGABYTE și AMD a permis crearea unui portofoliu cuprinzător de soluții de calcul pentru piață.

 

Procesor AMD EPYC din seria 9004

Noile procesoare AMD EPYC din a 4-a generație oferă performanțe de calcul și scalabilitate substanțiale prin combinarea unui număr mare de nuclee cu un debit impresionant de PCIe și de memorie. În ceea ce privește performanța out of the box, estimările AMD au arătat că procesoarele AMD EPYC din a 4-a generație sunt cele mai performante procesoare pentru servere din lume. Odată cu trecerea la tehnologia pe 5nm și alte inovații performante, noile procesoare AMD EPYC din seria 9004 se mută pe un nou socket SP5. Noua arhitectură deschide calea către o cunoaștere mai rapidă a datelor, cu performanțe ridicate și caracteristici de securitate încorporate, iar această platformă vizează HPC, AI, cloud, big data și IT-ul general al întreprinderilor.

Tehnologii și progrese generaționale cheie:

  • Nod procesare de 5 nm;
  • Până la 96 de nuclee și 192 de fire de execuție;
  • Ceas cu boost maxim de până la 4,4 GHz;
  • Până la 384 MB cache L3;
  • Suport pentru 12 canale DDR5-4800;
  • Actualizări ISA: BFLOAT16, AVX-512 și VNNI;
  • Suport pentru PCIe Gen 5, 160 de benzi în 2P;
  • Suport pentru CXCL 1.1+ în 64 de benzi IO, cu bifurcații;
  • Până la 4 legături de Gen3 AMD Infinity Fabric™ (până la 32Gbps).

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania