De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Aprilie 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Aprilie 14, 2021
Versatilitatea și lățimea Ultra, Twin, SuperBlade®, stocare, sisteme GPU ...
Aprilie 14, 2021
Lățime de bandă NVMe All-Flash de 2 ori mai mare, memorie de până la 12 TB *, ...
Aprilie 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
GIGABYTE lansează servere pentru procesoare scalabile Intel® Xeon® de a treia generație

Aprilie 14, 2021

GIGABYTE

GIGABYTE lansează servere pentru procesoare scalabile Intel® Xeon® de a treia generație

GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de lucru de înaltă performanță, a anunțat peste 20 de servere noi și plăci de bază pentru server, pregătite pentru proiectarea cu unul sau două socketuri a procesoarelor scalabile Intel Xeon din a 3-a generație.

Există 7 plăci de bază noi, inclusiv 4 modele disponibile pentru procesoare duale, precum și 10 servere de uz general din seria R, 3 servere din seria H de înaltă densitate, 4 servere din seria G densă din seria GP și un server din seria E de dimensiuni reduse . Aceste servere echilibrate sunt optimizate pentru sarcini de lucru pentru întreprindere, cloud, HPC, rețea și securitate.

 

Intel a făcut progrese incredibile cu cele peste 40 de SKU-uri ale procesoarelor scalabile Intel Xeon din a treia generație. Număr mai mare de nuclee, suport PCIe 4.0 cu până la 64 de benzi pe soclu, creșterea lățimii de bandă a memoriei și a memoriei totale a sistemului pe soclu, precum și creșterea AI și securitate au fost adăugate, menținând în același timp un preț competitiv pentru a face din aceste servere o alegere excelentă pentru viitoare noi versiuni de construcții sau servere vechi care doresc să facă upgrade de la generațiile anterioare. 

„De-a lungul anilor ne-am obișnuit ca Intel să creeze produse ce vizează și extind capabilitățile serverelor, deoarece la GIGABYTE dezvoltăm împreună servere pentru AI, HPC și multe altele.” a declarat Daniel Hou, vicepreședinte executiv Business Unit pentru rețea și comunicare, GIGABYTE.

„Cu procesorul scalabil din a treia generație Xeon, avem o ofertă completă, bogată, ce ne permite să oferim companiilor o nouă perspectivă asupra centrelor de date.” „Cantitatea incredibilă de date generate astăzi ne-a motivat să continuăm inovarea și ingineria procesoarelor cu un nivel ridicat de performanță de calcul, care sunt optimizate pentru încărcări de lucru diverse, de la analize minuțioase la calcule complexe”, a declarat Greg Ernst, vicepreședinte Intel, vânzări SUA . „Colaborarea noastră cu GIGABYTE furnizează servere time-to-market mai rapide pe baza celui mai recent procesor scalabil Intel Xeon din a treia generație.”

Administrarea mai multor servere inclusiv de la distanță:

GIGABYTE oferă GIGABYTE Management Console (GMC) pentru gestionarea serverelor BMC printr-o platformă bazată pe browser web. În plus, software-ul GIGABYTE Server Management (GSM) este gratuit pentru descărcare și utilizat pentru a monitoriza și gestiona mai multe servere.GMC și GSM oferă plus valoare reducând în același timp licențierea și costurile de întreținere ale clienților.

>>Aflați mai multe detalii despre serverele GIGABYTE 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania