De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
Martie 04, 2021
Prestigio și-a extins portofoliul de produse cu o tastatură inteligentă de a ...
ASBIS devine distribuitor pentru produsele LEXAR în regiunea EMEA

Decembrie 10, 2020

ASBIS, DISTRIBUTION AGREEMENT

ASBIS devine distribuitor pentru produsele LEXAR în regiunea EMEA

ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor LEXAR în regiunile CEE și FSU. În cadrul acestui parteneriat, ASBISc Enterprises PLC va sprijini distribuția produselor de memorie Lexar, cum ar fi cardurile digitale Secure, USB Flash Drive, Compact Flash, Solid-State Drives (SSD), UDIMM și SODIMM module de memorie.

"Acest parteneriat strategic valorifică punctele forte ale Lexar și Asbis pentru a oferi clienților produse și soluții tehnologice în Europa de Est, în statele baltice și în Comunitatea Statelor Independente”, a declarat Samar Benarfa, Senior EMEA Director. „Suntem încântați să colaborăm cu Asbis, unul dintre cei mai importanți distribuitori la nivel mondial, pentru a distribui produsul premiat Lexar în aceste regiuni și pentru a oferi oportunități de creștere pe termen lung partenerilor lor”.

De peste 20 de ani, Lexar® este lider mondial pentru soluții de memorie, oferind cel mai înalt nivel de performanță, calitate, compatibilitate și fiabilitate prin portofoliul său de produse de memorie și stocare. Portofoliul de produse Lexar servește toate piețele, oferă tehnologie de vârf în industrie și o linie cuprinzătoare de produse flash și de memorie premiate, cum ar fi carduri Secure Digital, USB Flash Drive, Compact Flash, Solid-State Drives (SSD), UDIMM și SODIMM module de memorie .

„Suntem încântați să adăugăm Lexar, unul dintre principalii furnizori de soluții de memorie în portofoliul ASBIS. Este un pas important pentru compania noastră cooperarea cu Lexar în atât de multe regiuni”, a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director, ASBISc Enterprises plc

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania