De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Mai 16, 2022
Procesorul Habana Gaudi2 oferă o performanță de două ori mai mare decât GPU-ul ...
Mai 16, 2022
Performanță ridicată în fiecare clasă. Echipată cu arhitectura AMD RDNA™ 2, ...
Aprilie 29, 2022
Infinidat a anunțat următoarea generație de matrice în stare solidă din ...
Aprilie 21, 2022
Distribuitorul cu valoare adăugată Asbis se asociază cu brandul premium Loewe, ...
Aprilie 14, 2022
Minutul de tehnologie: Sistemul grafic Intel Arc include o nouă ...
ASBIS primește un nou statut de distribuitor din partea Ubiquiti

Aprilie 06, 2022

ASBIS, Ubiquiti Networks

ASBIS primește un nou statut de distribuitor din partea Ubiquiti

Distribuitorul cu valoare adăugată a obținut nivelul PREFERRED pentru biroul central și nivelul ELITE pentru biroul din Orientul Mijlociu.

ASBIS este distribuitorul oficial al Ubiquiti din 2014, oferind portofoliul complet de tehnologii de rețea în peste 25 de țări. Produsele profesionale de rețea ale furnizorului includ soluții Wi-Fi, comutare și rutare, plus accesorii și permit construirea unor soluții wireless fiabile cu un raport preț-performanță de excepție.

Pentru a primi un statut superior, performanța ASBIS a fost măsurată în funcție de mai multe criterii, cum ar fi fiabilitatea partenerului, performanța vânzărilor, expertiza tehnică și recenziile pozitive ale clienților.

Obținerea unor scoruri excelente în toate aceste domenii a dus la obținerea statutului Preferred pentru ASBISC Enterprises Plc și a statutului Elite pentru ASBIS Middle East. Ambele niveluri oferă beneficii valoroase, care pot produce un avantaj competitiv important pentru distribuitor.

“Suntem mândri de echipele noastre și le felicităm pentru această realizare uimitoare! Upgrade-ul demonstrează încă o dată concentrarea noastră asupra brandului și dedicarea față de creșterea business-ului, motivându-ne în același timp să facem eforturi pentru următoarea etapă!” - a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director ASBIS.

Despre Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks se concentrează pe democratizarea tehnologiei de rețea la scară globală - livrările agregate de aproape 85 de milioane de dispozitive joacă un rol cheie în crearea infrastructurii de rețea în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume. Produsele noastre profesionale de rețea sunt alimentate de platformele noastre software UNMS și UniFi pentru a oferi acces distribuit de mare capacitate la internet și, respectiv, management unificat al tehnologiei informației.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, sigla U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi și UFiber sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Ubiquiti Networks, Inc. în Statele Unite și în alte țări. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.ubnt.com. 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania