De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Februarie 07, 2023
Cu o frecvență de 6,0 GHz, i9-13900KS reprezintă un moment de referință pentru ...
Februarie 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, ...
Ianuarie 13, 2023
Intel evidențiază adoptarea la scară largă, de către industria de profil, în ...
Ianuarie 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, ...
Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data ...
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului ...
ASBIS este confirmat ca “Partenerul de marketing al anului” in regiunea EMEA in cadrul galei anuale de premiere a partenerilor Infinidat

Februarie 02, 2023

ASBIS, INFINIDAT, AWARD

ASBIS este confirmat ca “Partenerul de marketing al anului” in regiunea EMEA in cadrul galei anuale de premiere a partenerilor Infinidat

ASBISC Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele în creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a câștigat un premiu Channel Partner Award în calitate de partener de marketing pentru anul 2022 (EMEA) acordat de Infinidat, un furnizor de top de soluții de stocare pentru întreprinderi. ASBIS a fost premiat pentru că a investit cel mai mult timp în inițiativele de go-to-market ale Infinidat.

“Suntem extrem de mândri că am fost din nou recunoscuți ca partener de marketing al anului de către Channel Partner Awards. Acest premiu reflectă amploarea și profunzimea activității noastre de distribuție cu valoare adăugată, precum și soluțiile de ultimă generație pentru servere și soluții de stocare. Cooperarea dintre ASBIS și Infinidat este un model fantastic de sinergie și așteptăm cu nerăbdare mulți alți ani de colaborare de succes.”-a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director la ASBISc Enterprises PLC.  

“Suntem încântați să premiem ASBIS drept Partenerul de Marketing al Anului pentru că a investit atât de substanțial în inițiativele de piață ale Infinidat", a spus James Lewis, Director Channel Sales EMEA și APJ, Infinidat. "Angajamentul ASBIS de a crește gradul de conștientizare a modului în care platformele și soluțiile de stocare pentru întreprinderi ale Infinidat, lider în industrie, contribuie la creșterea cifrei de afaceri a clienților, este de neegalat. Profesionalismul, diferențierea și calitatea înaltă a muncii pe care ASBIS le oferă în mod constant îi fac pe aceștia un partener perfect pentru a contribui la extinderea pieței.” 

Despre Infinidat

Infinidat ajută întreprinderile și furnizorii de servicii să își consolideze avantajul competitiv bazat pe date la scară largă. Arhitectura de stocare definită prin software a Infinidat oferă latență de microsecunde, disponibilitate de 100% și scalabilitate cu un cost total de proprietate semnificativ mai mic decât tehnologiile de stocare concurente. Compania oferă un portofoliu premiat de soluții de stocare pentru întreprinderi pentru implementări de stocare primară și secundară. Sediul central al companiei se află în Herzliya, Israel, iar sediul central din SUA în Waltham, Massachusetts. Pentru mai multe informații, vizitați www.infinidat.com.

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania