De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iunie 17, 2022
BlackBerry a fost remarcat în două categorii pentru capacitățile sale de ...
Mai 31, 2022
European Hardware Association (EHA) a anunțat dispozitivele și componentele ...
Mai 23, 2022
Luna mai a acestui an marchează cea de-a 15-a aniversare a colaborării dintre ...
Mai 16, 2022
Procesorul Habana Gaudi2 oferă o performanță de două ori mai mare decât GPU-ul ...
Mai 16, 2022
Performanță ridicată în fiecare clasă. Echipată cu arhitectura AMD RDNA™ 2, ...
Aprilie 29, 2022
Infinidat a anunțat următoarea generație de matrice în stare solidă din ...
ASBIS EXTINDE ACORDUL DE DISTRIBUȚIE CU VERTIV ÎN ȚĂRILE BALTICE

Decembrie 10, 2021

ASBIS, DISTRIBUTION AGREEMENT, Vertiv

ASBIS EXTINDE ACORDUL DE DISTRIBUȚIE CU VERTIV ÎN ȚĂRILE BALTICE

ASBISc Enterprises Plc, un important distribuitor, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele în creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a extins acordul de distribuție existent cu Vertiv, un furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate a afacerilor.

ASBIS este distribuitor al produselor Vertiv în România, Bulgaria și Cipru, iar contractul care tocmai a fost semnat va extinde cooperarea la piețele din Lituania, Letonia și Estonia. De asemenea, portofoliul de produse Vertiv din oferta ASBIS va fi extins.

Portofoliul ASBIS va fi completat cu soluțiile Vertiv pentru surse de alimentare neîntreruptibile (UPS), aer condiționat de precizie, distribuție de energie, rackuri și sisteme de management IT, inclusiv mărcile Vertiv recunoscute la nivel internațional, cum ar fi UPS-urile și sistemele de răcire Liebert®, unitățile de distribuție a puterii în rack Geist™ (rPDU) și accesul la distanță și monitorizarea infrastructurii Avocent®.

Acordul sporește disponibilitatea regională a tehnologiilor Vertiv pentru a sprijini implementările edge computing, IoT și 5G și oferă mai mult suport local pentru distribuitori și integratori. Vertiv va oferi, de asemenea, servicii de mentenanță în regiune.

Costas Tziamalis, membru al consiliului de administrație al ASBISc Enterprises PLC, a declarat: “Extinderea parteneriatului nostru de distribuție cu Vertiv în alte țări este o dovadă a unei colaborări solide. Extinderea portofoliului nostru de produse destinate mediului de afaceri este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care dorim să ne creștem și mai mult competențele în domeniul infrastructurii pentru centrele de date, iar Vertiv dispune de un portofoliu complet de soluții și servicii care ne ajută să răspundem cerințelor tot mai complexe ale clienților finali în domeniul infrastructurii critice

Ante Maršić, Channel Sales Leader la Vertiv pentru Europa Centrală și de Est, a declarat: “Dorim să fim cât mai aproape de partenerii noștri, motiv pentru care creșterea prezenței noastre în statele baltice a fost crucială pentru noi. Soluții fiabile, asistență locală pentru vânzări, traininguri dedicate și un program de parteneriat cu stimulente financiare atractive - sunt convins că revânzătorii din Lituania, Letonia și Estonia vor putea beneficia de acestea și mai mult datorită cooperării extinse cu ASBIS", a conchis acesta.

 Despre Vertiv  Vertiv (NYSE: VRT) reunește hardware, software, analiză și servicii continue pentru a se asigura că aplicațiile vitale ale clienților săi funcționează continuu, au performanțe optime și se dezvoltă odată cu nevoile lor de afaceri. Vertiv rezolvă cele mai importante provocări cu care se confruntă centrele de date, rețelele de comunicații și instalațiile comerciale și industriale de astăzi cu un portofoliu de soluții și servicii de alimentare, răcire și infrastructură IT care se extinde de la cloud până rețea. Cu sediul central în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are aproximativ 21.000 de angajați și își desfășoară activitatea în peste 130 de țări. Pentru mai multe informații și pentru cele mai recente știri și conținut de la Vertiv, vizitați Vertiv.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania