De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
ASBIS și Kemp Technologies fac echipă pentru a oferi clienților expertiza lor în soluții de livrare continuă a aplicațiilor.

Octombrie 15, 2020

ASBIS, DISTRIBUTION AGREEMENT

ASBIS și Kemp Technologies fac echipă pentru a oferi clienților expertiza lor în soluții de livrare continuă a aplicațiilor.

Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în aplicații mereu pornite [AX], și furnizarea de produse și soluții software de echilibrare a încărcării și livrare a aplicațiilor (ADC). Parteneriatul este disponibil în Cehia, Bulgaria, România, Slovacia și Slovenia.

Echilibratoarele de încărcare și ADC-urile au jucat întotdeauna un rol critic în asigurarea accesului fiabil și scalabil la aplicațiile critice, trimiterea cererilor către cele mai bune servere de rețea cât mai rapid și eficient posibil și verificarea continuă a performanței și securității sarcinii de lucru. În acest moment, Kemp simplifică și mai mult abordarea pentru a permite implementări în timp aproape real.

"Suntem extrem de încântați să colaborăm cu ASBIS în regiunea EMEA. Relația noastră va permite Kemp să-și măreascăprezența în Europa de Est, astfel încât să putem continua să oferim experiența noastră către companiile de toate dimensiunile de pe această piață cheie. Misiunea noastră este de a oferi clienților din întreaga lume o soluție de echilibrare a sarcinii simplă și rentabilă, fără compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea sau satisfacția clientului, iar prezența îndelungată pe piață a ASBIS, expertiza tehnică și rețeaua de parteneri crează poziționarea perfectă pentru îndeplinirea acestei misiuni" a spus Thomas Kurz, Sales Director, Central Region.    

 "Adăugarea tehnologiilor Kemp în portofoliul ASBIS ne permite să oferim clienților noștri cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de soluții de echilibrare a încărcării și de control a aplicațiilor. Kemp are expertiza necesară pentru a oferi o experiență de aplicație optimă pentru întreprinderi la nivel global. Soluțiile Kemp simplifică implementările ADC și asigură o experiență optimă în orice mediu. Compania suportă sute de cazuri de utilizare în orice combinație de tipuri de platforme, inclusiv medii fizice, virtuale, cloud sau multi-cloud," a spus Marek Horyl, Product Marketing Director, ASBISc Enterprises plc. 

  Despre Kemp   

Kemp asigură livrarea continuă a aplicațiilor de care întreprinderile și furnizorii de servicii au nevoie pentru a reuși. Kemp a redefinit echilibrarea sarcinii oferind implementări mai simplificate, opțiuni de licențiere mai flexibile și asistență tehnică de talie mondială. Kemp este cel mai popular mediu de încărcare virtual din lume, cu peste 100.000 de implementări în 138 de țări. Preia controlul asupra AX-ului tău la kemp.ax.

  Despre ASBIS  

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) este un important distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI în CEE, FSU, MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ICT de la furnizori globali. În parteneriat cu liderii din industria IT, echipele de experți ale grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții la viabile din punct de vedere comercial. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei www.asbis.com

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania