De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data ...
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului ...
Noiembrie 17, 2022
Noul NUC dispune de procesoare deblocate Intel Core din a 13-a generație, ...
Noiembrie 17, 2022
Un portofoliu extins de servere și sisteme de stocare echipate cu viitoarele ...
Noiembrie 09, 2022
Promoțiile sunt valabile până la data de 31 decembrie 2022. Profitați de ...
Noiembrie 04, 2022
Primele GPU de gaming din lume cu tehnologie Chiplet. Construită pe arhitectura ...
ASBIS și Intel sărbătoresc 25 de ani de parteneriat

Noiembrie 04, 2022

ASBIS, Intel

ASBIS și Intel sărbătoresc 25 de ani de parteneriat

Distribuitorul cu valoare adăugată continuă să dezvolte canale de distribuție pentru tehnologiile de ultimă generație Intel pe piețele EMEA

Anul 2022 marchează cea de-a 25-a aniversare a unui parteneriat de succes între ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), expert în distribuție cu valoare adăugată, și Intel Corporation (NASDAQ: INTC), lider mondial în inovația în domeniul informaticii.

Companiile au semnat primul lor acord de distribuție în 1997 și, doar doi ani mai târziu, Intel a recunoscut ASBIS ca fiind distribuitorul cu cea mai rapidă creștere din regiunea EMEA. De atunci, parteneriatul lor a înregistrat numeroase succese.

“ASBIS este întotdeauna dedicat partenerilor săi. Așa cum Intel își perfecționează tehnologia, ASBIS evoluează în mod constant pentru a oferi părților interesate condiții ideale pentru dezvoltarea afacerii și profitabilitate și suntem extrem de mândri de rezultatele pe care le obținem împreună cu Intel. Dorim să-i urăm partenerului nostru succes și așteptăm cu nerăbdare soluțiile inovatoare pe care le vor găsi în viitor!” – a declarat Igor Khlebutin, Intel MPLM at ASBIS Enterprises PLC.

“Intel a fost un partener strategic crucial pentru noi în toți acești ani, formând o parte vitală a afacerii noastre. Am crescut foarte mult împreună, iar parteneriatul nostru ne oferă o forță care este deosebit de importantă în vremurile turbulente actuale, când companiile trebuie să se adapteze rapid la schimbări. ASBIS se bucură să se bazeze pe partenerul său și va continua să sprijine Intel în toate domeniile sale de dezvoltare.” – a spus Marek Horyl, Product Marketing Director at ASBIS

Despre Intel
Intel (NASDAQ: INTC) este lider mondial în domeniul inovației în informatică. Compania proiectează și construiește tehnologiile esențiale ce stau la baza dispozitivelor informatice din întreaga lume. În calitate de lider în materie de responsabilitate corporativă și durabilitate, Intel produce, de asemenea, primele microprocesoare "fără conflicte" disponibile pe plan comercial. Informații suplimentare despre Intel sunt disponibile la adresa www.intel.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania