De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iunie 24, 2021
Lucrați cu încredere în acest design puternic, dar mic, al factorului de formă. ...
Iunie 14, 2021
Prestigio și-a extins gama de accesorii pentru vin prin adăugarea unui nou ...
Iunie 14, 2021
Intel a fost întotdeauna un producător de dispozitive integrate. În 2021, ...
Iunie 11, 2021
European Hardware Association (EHA) a anunțat dispozitivele sau componentele ...
Iunie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator ...
Iunie 07, 2021
Procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă ...
AMD dezvăluie kitul desktop AMD 4700S

Iunie 24, 2021

AMD, DESKTOP

AMD dezvăluie kitul desktop AMD 4700S

Lucrați cu încredere în acest design puternic, dar mic, al factorului de formă. Alimentat de arhitectura AMD „Zen 2” de înaltă performanță, kitul desktop AMD 4700S oferă performanțe incredibil de bune.

Performanță mare într-un sistem compact 

Kitul de birou AMD 4700S este construit cu 8 nuclee de procesor ultra-receptive, folosind aceeași arhitectură care alimentează procesoarele AMD Ryzen ™.

Arhitectura de bază premiată AMD 7nm „Zen 2” oferă performanțe incredibile pentru multitasking și sarcini grele. De la pornirea rapidă a aplicațiilor și navigarea pe web până la productivitate maximă pentru aplicațiile de afaceri, totul este rapid și intuitiv.

Kitul de birou AMD 4700S are cele mai recente caracteristici de securitate pentru computerele AMD și Microsoft, pentru a vă proteja datele de atacurile sofisticate de astăzi.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa trimiteti mesaj la sales@asbis.ro.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania