De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iunie 24, 2021
Lucrați cu încredere în acest design puternic, dar mic, al factorului de formă. ...
Iunie 14, 2021
Prestigio și-a extins gama de accesorii pentru vin prin adăugarea unui nou ...
Iunie 14, 2021
Intel a fost întotdeauna un producător de dispozitive integrate. În 2021, ...
Iunie 11, 2021
European Hardware Association (EHA) a anunțat dispozitivele sau componentele ...
Iunie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator ...
Iunie 07, 2021
Procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă ...
AMD Ryzen 5000 câștigă o nominalizare pentru Produsul anului la European Hardware Awards 2021

Iunie 11, 2021

AMD, RYZEN

AMD Ryzen 5000 câștigă o nominalizare pentru Produsul anului la European Hardware Awards 2021

European Hardware Association (EHA) a anunțat dispozitivele sau componentele care au câștigat premiile pentru 2021.

AMD a participat la diferite categorii: Cel mai bun procesor, cu AMD Ryzen 9 5950X, Cea mai bună placă grafică bazată pe AMD sub forma noului AMD Radeon RX 6900 XT (Referință), Cea mai bună tehnologie nouă cu arhitectură AMD Zen 3. Mai mult, grupul a ales AMD Ryzen 5000 ca produs al anului 2021. Aceste premii au fost anunțate online din cauza crizei de sănătate publică pentru al doilea an consecutiv.

Natura premiilor EHA este cu adevărat unică. Peste 100 de jurnaliști de top din Europa se reunesc pentru a alege cel mai bun hardware la vânzare pe continent în 2021.

 

Fondate în urmă cu șapte ani, publicațiile membre ale Asociației Europene a Hardware-ului au produs împreună peste jumătate de milion de articole. Pentru crearea acestora s-au făcut milioane de teste. Această experiență bogată face ca EHA să fie reprezentativă în a judeca cel mai bun echipament vândut în Europa și pentru a dezvolta campanii de cercetare intuitive, la scară largă, care oferă o perspectivă autentică asupra pieței.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa trimiteti un mesaj la sales@asbis.ro.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania