De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data ...
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului ...
Noiembrie 17, 2022
Noul NUC dispune de procesoare deblocate Intel Core din a 13-a generație, ...
Noiembrie 17, 2022
Un portofoliu extins de servere și sisteme de stocare echipate cu viitoarele ...
Noiembrie 09, 2022
Promoțiile sunt valabile până la data de 31 decembrie 2022. Profitați de ...
Noiembrie 04, 2022
Primele GPU de gaming din lume cu tehnologie Chiplet. Construită pe arhitectura ...
Supermicro prezintă noul portofoliu de SuperServere Intel

Noiembrie 17, 2022

Supermicro, Intel

Supermicro prezintă noul portofoliu de SuperServere Intel

Un portofoliu extins de servere și sisteme de stocare echipate cu viitoarele procesoare Intel® Xeon® Scalabile din generația a 4-a introduse de Supermicro.

Sistemele suportă procesoare de înaltă performanță și memorii DDR5 cu performanțe de până la 2X mai mari și capacități de până la 512GB DIMM și PCIe 5.0, care dublează lățimea de bandă I/O. Procesoarele din Seria Intel® Xeon® CPU Max sunt, de asemenea, disponibile pe o gamă de sisteme Supermicro X13. În plus, suportul pentru medii cu temperaturi ambiante ridicate de până la 40° C (104° F), cu servere proiectate pentru răcire cu aer și lichid pentru o eficiență optimă, sunt optimizate la scară de rack cu design-uri standard deschise în industrie și securitate și gestionare îmbunătățite.

Aflati mai multe

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania