De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Mai 16, 2022
Procesorul Habana Gaudi2 oferă o performanță de două ori mai mare decât GPU-ul ...
Mai 16, 2022
Performanță ridicată în fiecare clasă. Echipată cu arhitectura AMD RDNA™ 2, ...
Aprilie 29, 2022
Infinidat a anunțat următoarea generație de matrice în stare solidă din ...
Aprilie 21, 2022
Distribuitorul cu valoare adăugată Asbis se asociază cu brandul premium Loewe, ...
Aprilie 14, 2022
Minutul de tehnologie: Sistemul grafic Intel Arc include o nouă ...
ASBIS a semnat un acord de distribuție cu Loewe

Aprilie 21, 2022

ASBIS a semnat un acord de distribuție cu Loewe

Distribuitorul cu valoare adăugată Asbis se asociază cu brandul premium Loewe, pionier în industria TV-urilor

ASBIS devine distribuitor Loewe – brand internațional de top de televizoare și electronice de divertisment cu aproape 100 de ani de activitate.

Loewe este renumit pentru că a creat primul televizor în 1931 și a început producția în masă a acestuia. Astăzi, brandul este recunoscut pentru sistemele de divertisment de calitate superioară, cu sunet uimitor și design premiat. Rămânând fidelă spiritului său de inovare, compania continuă să introducă noi linii de produse, concentrându-se pe stilul de viață al clienților săi și pe sustenabilitatea mediului.

În ultimii ani, ASBIS a dezvoltat o rețea solidă de parteneri de retail selectați în segmentul electronicelor de lux, argument decisiv pentru parteneriatul cu Loewe. Acordul de distribuție include toate cele 27 de țări în care grupul ASBIS este prezent pe plan local, acoperind CEE, țările baltice, FSU, Orientul Mijlociu, Caucaz și Asia Centrală.

Ca urmare, parteneriatul va permite Loewe să își extindă prezența pe un număr semnificativ de piețe noi din regiunea EMEA și va crește semnificativ portofoliul Asbis de produse electronice premium.

Suntem foarte încântați să primim Loewe ca partener și să oferim clienților noștri produsele sale emblematice. Acest acord ne consolidează reputația de partener de încredere pentru brandurile premium și așteptăm cu nerăbdare să sprijinim extinderea Loewe în piețele pe care activează Asbis.” – a declarat Serhei Kostevitch, CEO ASBIS

“Suntem foarte mândri să anunțăm acest parteneriat cu ASBIS pentru a reprezenta brandul pe piețele EMEA. Acest parteneriat marchează un nou pas în repoziționarea Loewe ca brand premium și în punerea la dispoziție către un public larg a tehnologiei noastre de ultimă generație. ASBIS are o istorie îndelungată și o cunoaștere extraordinară a industriei, și va asigura lansarea și succesul brandului Loewe pe principalele canale de vânzare cu amănuntul din EMEA. Suntem încântați să ne bazăm pe ASBIS pentru a ne dezvolta afacerea și suntem încrezători în succesul nostru.” – a declarat José Barreiro-Lopez, Loewe VP of Global Sales.

Despre ASBIS

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) este un important distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, IoT și AI în CEE, FSU și MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse TIC de la furnizori globali. În calitate de lideri în industria IT, echipele de experți ai grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții de alegere viabile din punct de vedere comercial. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei la adresa www.asbis.com

Despre Loewe

Loewe Technology GmbH este un brand internațional de top de televizoare și electronice de divertisment cu sediul în Kronach, Franconia. De la înființarea sa în 1923, compania a modelat industria cu produse emblematice și numeroase inovații tehnice și a primit o mulțime de premii pentru design. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei la adresa www.loewe.tv

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania