De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 25, 2022
Clienții ASBIS vor avea de acum acces la software-ul și soluțiile de rețea de ...
Iulie 21, 2022
Promoțiile cu puncte de distribuitor pentru Q3 sunt disponibile de acum!
Iulie 15, 2022
Companiile continuă să se susțină reciproc și să devină mai puternice împreună
Iunie 29, 2022
ASBIS va oferi soluțiile de rețea Edgecore clienților săi din regiunea EMEA
Iunie 17, 2022
BlackBerry a fost remarcat în două categorii pentru capacitățile sale de ...
Mai 31, 2022
European Hardware Association (EHA) a anunțat dispozitivele și componentele ...
ASBIS a semnat un acord de distribuție cu IP Infusion pentru regiunea EMEA

Iulie 25, 2022

ASBIS, IP Infusion

ASBIS a semnat un acord de distribuție cu IP Infusion pentru regiunea EMEA

Clienții ASBIS vor avea de acum acces la software-ul și soluțiile de rețea de top ale IP Infusion

În iunie 2022, distribuitorul cu valoare adăugată ASBIS a semnat un acord de distribuție cu IP Infusion, extinzându-și și mai mult portofoliul de soluții de rețea cu produse software de top din industrie. Parteneriatul acoperă regiunea EMEA și include toate cele 27 de țări în care ASBIS își desfășoară activitatea.

IP Infusion este un furnizor de top de software și soluții de rețea deschise pentru operatori de transport, furnizori de servicii și operatori de centre de date. Software-ul emblematic OcNOS al IP Infusion este cunoscut drept lider al industriei Network Operating System (NOS), permițând operatorilor de rețea să-și dezagregheze rețelele pentru a accelera inovația, a eficientiza operațiunile și a reduce costul total de proprietate (TCO).

De asemenea, producătorii de echipamente originale de rețea pot dezagrega dispozitivele de rețea pentru a accelera lansarea pe piață, a oferi servicii complete și pentru a obține o robustețe de nivel operator. Software-ul IP Infusion este bine cunoscut în piață cu peste 500 de clienți și peste 10.000 de implementări de nivel operator pentru agregare, gateway-uri dezagregate pentru site-urile de celule, rutare, rețele de transport optic, rețele de centre de date și altele.

"Aceasta este o completare excelentă a portofoliului nostru de soluții de rețea, iar acest acord ne va ajuta să aducem și mai multă valoare clienților noștri din mai multe regiuni. La ASBIS suntem bucuroși să primim IP Infusion ca partener și suntem gata să facem tot ceea ce putem pentru un viitor de succes pentru ambele companii– a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director at ASBIS.

“Suntem încântați să colaborăm cu ASBIS pentru a ne extinde acoperirea în regiunile EMEA prin intermediul canalului de distribuție ASBIS”, a spus Tom Savoie, Chief Sales Officer pentru IP Infusion. „Împreună, IP Infusion și ASBIS oferă soluții software dezagregate puternice astfel încât clienții noștri să se bucure de beneficiile unei rețele deschise.” 

Despre ASBIS

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) este un important distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, IoT și AI în CEE, FSU și MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse TIC de la furnizori globali. În calitate de lideri în industria IT, echipele de experți ai grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții de alegere viabile din punct de vedere comercial. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei la adresa www.asbis.com.

Despre IP Infusion

 IP Infusion este unul dintre principalii furnizori de software și soluții de rețea deschisă pentru operatorii de transport, furnizorii de servicii și operatorii de centre de date. Soluțiile noastre permit operatorilor de rețea să își dezagregheze rețelele pentru a accelera inovația, a eficientiza operațiunile și a reduce costul total de proprietate (TCO). De asemenea, producătorii de echipamente originale de rețea pot dezagrega dispozitivele de rețea pentru a accelera lansarea pe piață, a oferi servicii complete și a obține o robustețe de nivel operator. IP Infusion are sediul central în Santa Clara, California, și este o filială deținută integral și operată independent de ACCESS CO., LTD. Informații suplimentare pot fi găsite la http://www.IPInfusion.com.

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania