De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Septembrie 21, 2022
Intel se concentrează mai mult pe mărcile emblematice Intel Core, Intel Evo și ...
Septembrie 20, 2022
GIGABYTE Technology, lider în industria serverelor și stațiilor de lucru de ...
Septembrie 15, 2022
Noul server 8U cu GPU-uri NVIDIA H100/A100 crește performanța AI, cu o ...
August 30, 2022
Noua platformă AMD Socket AM5 se combină cu primele procesoare desktop PC pe ...
August 29, 2022
ASBIS Group prezintă produsele cheie din portofoliul său de branduri proprii la ...
August 25, 2022
AMD a anunțat "împreună cu AdvancePCS", o transmisie live în premieră pentru a ...
ASBIS și UNITED24 inițiază o strângere de fonduri pentru Ucraina și oferă o serie limitată de boxe Bang & Olufsen Beosound 2

August 16, 2022

ASBIS, BANG&OLUFSEN, UNITED24, donation

ASBIS și UNITED24 inițiază o strângere de fonduri pentru Ucraina și oferă o serie limitată de boxe Bang & Olufsen Beosound 2

Toate donațiile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de aparate cu raze X și braț C.

ASBIS, un distribuitor global cu valoare adăugată, și UNITED24, platforma de strângere de fonduri inițiată de președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, au început strângerea de fonduri pentru asistență medicală în Ucraina.

Pentru a susține inițiativa, brandul de lux din Danemarca Bang & Olufsen a creat o serie limitată a emblematicei sale boxe Beosound 2 - aceasta este realizată în culorile steagului ucrainean.

Toate donațiile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de aparate cu raze X și braț C. Astfel de dispozitive îi ajută pe medici să diagnosticheze rapid fracturile, cresc semnificativ procentul de operații reușite și salvează multe vieți, deoarece rănile provocate de schije și fracturile multiple se numără printre cele mai frecvente tipuri de răni suferite de victimele războiului din Ucraina.

La finalul campaniei de strângere de fonduri, 10 donatori selectați aleatoriu vor primi ediția ucraineană a boxelor Bang & Olufsen Beosound 2.

Cum să participați la tombola pentru a câștiga o boxă

Puteți să susțineți Ucraina și să participați la tombolă vizitând site-ul oficial UNITED24.

Strângerea de fonduri se va desfășura în perioada 16-31 august, iar câștigătorii tombolei vor fi anunțați pe 1 septembrie.

Suma minimă pentru a participa la tombolă este de 10 euro. Cu cât suma este mai mare, cu atât aveți mai multe șanse de câștig.

Rezultatele loteriei vor fi publicate pe site-ul oficial al platformei de strângere de fonduri UNITED24.

 

De la începutul războiului, ASBIS a sprijinit în mod activ Ucraina cu ajutor umanitar. Ambulanțe, vehicule de transport, generatoare pentru funcționarea neîntreruptă a spitalelor, aparate cu raze X și numeroase articole esențiale au fost donate de către companie.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania