De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

August 27, 2021
Această categorie premiază cele mai bune proiecte IT de pe piața britanică
August 12, 2021
Deblocați viteza Gen4. Construcție mai solidă cu SSD-ul P5 Plus NVMe.
August 12, 2021
Obțineți performanță și puncte cu această super promoție. În plus față de ...
August 06, 2021
Cu grafică AMD Radeon ™ încorporată, procesoarele desktop Ryzen ™ 5000 din ...
August 05, 2021
Un mini PC de joc oferă performanțe fără compromisuri într-o amprentă mică
August 05, 2021
Intel își optimizează cea mai recentă platformă de stații de lucru pentru ...
Procesoare desktop AMD Ryzen ™ Seria 5000

Iunie 07, 2021

Procesoare desktop AMD Ryzen ™ Seria 5000

Procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă jucați cele mai noi jocuri, proiectați următorul zgârie-nori sau analizați date științifice. Cu AMD Ryzen ™, sunteți mereu câștigător.

 

Aliatul perfect pentru a fi mereu învingător

AMD este partener de încredere pentru echipa Mercedes-AMG Petronas Esports. Echipat cu procesoare AMD Ryzen 7 5800X, sezonul 2021 pregătește pista virtuală pentru ca Jarno, Dani și Bono să câștige competiția.

Designed to exceed expectations

Performanță pe care o meritați

Procesoarele desktop AMD Ryzen ™ 5000 Series alimentează cele mai exigente jocuri și anulează sarcinile multithreaded precum redarea 3D sau video și compilarea software-ului. Cu până la 16 nuclee, 32 de the, crește ceasurile cu până la 4,9 GHz și până la 72 MB de memorie cache, procesoarele AMD Ryzen ™ 5000 Series oferă super performanțe.1

Câștigă cu cele mai noi tehnologii

Joacă cu încredere. Procesoarele desktop AMD Ryzen™ seria 5000 oferă performanțe de neegalat cu tehnologii de ultimă oră, inclusiv Precision Boost 2 și Precision Boost Overdrive.2 Vrei mai mult? Obțineți o lățime de bandă maximă pentru grafică și stocare cu PCIe® 4.0. Răcite sub presiune, aceste procesoare continuă tradiția AMD Ryzen ™ cu o arhitectură excepțională de 7 nm performanță pe watt.

Construcție solidă

Configurarea și personalizarea platformei nu au fost niciodată mai ușoare. Procesoarele desktop AMD Ryzen™ 5000 Series pot fi introduse pe plăcile de bază AMD 500 Series cu o simplă actualizare BIOS. De asemenea, sunt gata să fie modificate și reglate folosind Ryzen™ Master. Vrei viteză mai mare? Descărcați AMD StoreMI pentru a obține stocare HDD la viteze SSD.

Procesoare desktop AMD Ryzen™ Seria 5000 

Ryzen™ 9 5950X Desktop Processors
Cores / Threats: 16/32
Base clock / Max boost: 3.4GHz / up to 4.9GHz

Ryzen™ 9 5900X Desktop Processors
Cores / Threats: 12/24
Base clock / Max boost: 3.7GHz / up to 4.8GHz

Ryzen™ 7 5800X Desktop Processors
Cores / Threats: 8/16
Base clock / Max boost: 3.8GHz / up to 4.7GHz

Ryzen™ 5 5600X Desktop Processors
Cores / Threats: 6/12
Base clock / Max boost: 3.7GHz / up to 4.6GHz

 

1. Creșterea maximă este frecvența maximă realizabilă de un singur nucleu de pe procesor care rulează o sarcină de lucru cu un singur fir. Creșterea maximă va varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la: pasta termică; răcirea sistemului; proiectarea plăcii de bază și BIOS; cel mai recent driver de chipset AMD; și cele mai recente actualizări ale sistemului de operare. Accesați amd.com pentru mai multe detalii.

© 2. © 2021 Advanced Micro Devices, Inc. Toate drepturile rezervate. AMD, sigla AMD Arrow, Ryzen și combinații ale acestora sunt mărci comerciale ale Advanced Micro Devices, Inc.

 

 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania