De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Ianuarie 12, 2022
ASBISC Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, ...
Ianuarie 12, 2022
Noile procesoare Intel Core din a 12-a generație, axate pe IoT, oferă un număr ...
Decembrie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, un important distribuitor, dezvoltator și furnizor de ...
Decembrie 10, 2021
Minutul de tehnologie: Generația a 12-a va include 60 de procesoare și peste ...
Noiembrie 22, 2021
Două servere de ultimă generație cu acceleratoare încorporate ce oferă cea mai ...
Noiembrie 22, 2021
GIGABYTE Technology, a lansat la OCP Summit suportul pentru procesorul Ampere® ...
Procesoarele Intel Core din a 12-a generație definite în 60 de secunde

Decembrie 10, 2021

INTEL

Procesoarele Intel Core din a 12-a generație definite în 60 de secunde

Minutul de tehnologie: Generația a 12-a va include 60 de procesoare și peste 500 de modele.

Intel a anunțat procesoarele Intel® Core™ din a 2-a generație — denumite anterior "Alder Lake" - în octombrie, în cadrul evenimentului Intel Innovation din San Francisco.

Familia Intel Core din a 12-a generație va include 60 de procesoare și peste 500 de modele. Luați-vă 60 de secunde și aflați despre noua arhitectură hibridă de performanță a celei de-a 12-a generații, care integrează două tipuri de nuclee – nucleul Performanță și nucleul-Eficiență - cu Intel® Thread Director. De asemenea, aflați mai multe despre Intel Core i9-12900K, cel mai bun procesor pentru jocuri din lume1.

 

1Acesta se măsoară prin caracteristici unice și performanțe superioare în modul de benchmark în jocuri (scor sau cadre pe secundă) pe majoritatea celor 31 de titluri de jocuri testate (la 1 octombrie 2021), inclusiv în comparație cu AMD Ryzen 5950X. Consultați intel.com/PerformanceIndex pentru detalii suplimentare. Rezultatele pot varia.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania