De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Septembrie 07, 2020
Cu noul produs, Western Digital continuă să-și extindă portofoliul de stocare ...
Septembrie 03, 2020
Intel lansează procesoarele Intel® Core ™ din a 11-a generație cu grafică ...
Servere GPU TYAN cu NVIDIA EGX și Tehnologie AI to the Edge

Octombrie 25, 2019

TYAN, GPU

Servere GPU TYAN cu NVIDIA EGX și Tehnologie AI to the Edge

Serverele sunt îmbunătățite cu caracteristici scalabile și accelerate pentru mutarea, stocarea și procesarea datelor.

TYAN®, un producător de platformele de server lider în industrie și filială a MiTAC Computing Technology Corporation, a anunțat astăzi sprijin pentru platforma NVIDIA EGX pe serverul NGC-Ready Thunder SX TN76-B7102 de la TYAN, oferind tehnologie AI pentru rețele.

"AI a transformat fiecare industrie, permițând luarea unor decizii mai precise pe baza cantităților masive de fluxuri de date procesate. În prezent, tehnologia AI este din ce în ce mai căutată, aflându-se pe un trend ascendent", a spus Danny Hsu, vicepreședinteMiTAC Computing Technology Corporation's TYAN Business Unit. "Platformele de server NVIDIA GPU de la TYAN sunt acum validate de NGC-Ready for Edge, iar stackul EGX NVIDIA și partenerii cloud hibrizi, permit întreprinderilor implementarea în mod sigur și rapid și gestionarea eficientă a volumele de lucru AI de la edge la cloud."

Serverul TN76-B7102 de la TYAN este optimizat pentru a oferi funcții scalabile și accelerate, ce pot ajuta clienții să mute, să stocheze și să proceseze fluxul de date, putând astfel lua decizii la nivel local în timp real. Platforma serverului este validată NVIDIA NGC-Ready for Edge și capabilă să ruleze cele mai solicitante sarcini de lucru IA dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv magazine cu amănuntul, producție, servicii medicale și orașe inteligente.

TN76-B7102 este o platformă bazată pe procesorul Intel® Xeon® cu socket dual 2U. Cu suport de până la 4 GPU NVIDIA T4, 24 sloturi DIM4 DDRM și un slot OCP mezzanin pentru implementarea de carduri LAN de 25 GbE cu port dublu, TN76-B7102 este o platformă EGX cu performanță optimă și suport de extindere.

 

Pentru mai multe informații despre Tyan, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania