De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Servere GPU TYAN cu NVIDIA EGX și Tehnologie AI to the Edge

Octombrie 25, 2019

TYAN, GPU

Servere GPU TYAN cu NVIDIA EGX și Tehnologie AI to the Edge

Serverele sunt îmbunătățite cu caracteristici scalabile și accelerate pentru mutarea, stocarea și procesarea datelor.

TYAN®, un producător de platformele de server lider în industrie și filială a MiTAC Computing Technology Corporation, a anunțat astăzi sprijin pentru platforma NVIDIA EGX pe serverul NGC-Ready Thunder SX TN76-B7102 de la TYAN, oferind tehnologie AI pentru rețele.

"AI a transformat fiecare industrie, permițând luarea unor decizii mai precise pe baza cantităților masive de fluxuri de date procesate. În prezent, tehnologia AI este din ce în ce mai căutată, aflându-se pe un trend ascendent", a spus Danny Hsu, vicepreședinteMiTAC Computing Technology Corporation's TYAN Business Unit. "Platformele de server NVIDIA GPU de la TYAN sunt acum validate de NGC-Ready for Edge, iar stackul EGX NVIDIA și partenerii cloud hibrizi, permit întreprinderilor implementarea în mod sigur și rapid și gestionarea eficientă a volumele de lucru AI de la edge la cloud."

Serverul TN76-B7102 de la TYAN este optimizat pentru a oferi funcții scalabile și accelerate, ce pot ajuta clienții să mute, să stocheze și să proceseze fluxul de date, putând astfel lua decizii la nivel local în timp real. Platforma serverului este validată NVIDIA NGC-Ready for Edge și capabilă să ruleze cele mai solicitante sarcini de lucru IA dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv magazine cu amănuntul, producție, servicii medicale și orașe inteligente.

TN76-B7102 este o platformă bazată pe procesorul Intel® Xeon® cu socket dual 2U. Cu suport de până la 4 GPU NVIDIA T4, 24 sloturi DIM4 DDRM și un slot OCP mezzanin pentru implementarea de carduri LAN de 25 GbE cu port dublu, TN76-B7102 este o platformă EGX cu performanță optimă și suport de extindere.

 

Pentru mai multe informații despre Tyan, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania