De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
TYAN Îmbunătățește platformele de server cu noua generație de procesoare scalabile Intel® Xeon® din a doua generație

Februarie 26, 2020

TYAN, INTEL, XEON, 2nd Gen

TYAN Îmbunătățește platformele de server cu noua generație de procesoare scalabile Intel® Xeon® din a doua generație

Linia completă a platformelor de server HPC, cloud computing și server de stocare TYAN continuă să ofere performanță avansată și securitate îmbunătățită de hardware întreprinderilor, centrelor de cloud și hyperscale.

TYAN®, producător de platforme de servere lider în industrie și  filială MiTAC Computing Technology Corporation, anunță sprijin pentru gama extinsă de procesoare scalabile Intel® Xeon® din generația a 2-a (Cascade Lake-SP Refresh).

Performanță îmbunătățită

"Clienții din centrele de date și întreprinderi se confruntă cu provocarea de a obține mai multă valoare din cantitățile enorme de date. Cererea necesită migrarea infrastructurii IT către un debit de I / O mai rapid, scurtarea procesului de procesare de date și o capacitate mai mare de stocare", a spus Danny Hsu, Vicepreședinte al unității de afaceri TYAN a corporației MiTAC Computing Technology Corporation. "Mulțumită îmbunătățirilor Intel în ceea ce privește CPU-rile, nucleele și cache-ul, procesoarele Intel Xeon scalabile din generația a 2-a permit clienților noștri să se bucure de super performanță în timp ce rulează aplicații de cloud computing, HPC și de stocare".

Susținută de linia extinsă de procesoare scalabile din a doua generație Intel Xeon linia de produse Thunder HX de la TYAN profită de încorporarea Intel® Deep Learning Boost pentru a oferi o inferență și o viziune de înaltă performanță pentru sarcinile de AI. Aceste platforme de calcul de înaltă performanță și optimizate AI pot găzdui, de asemenea, diferite numere de GPU-uri pentru a oferi o putere de calcul fluent pentru cele mai solicitante sarcini de lucru, cum ar fi vizualizarea, simularea, analiza datelor, inferența și învățarea profundă.

Varietate de scenarii de implementare a stocării pe niveluri

Liniile de produse Thunder SX / CX de la TYAN beneficiază de asemenea de lansarea liniei de Cascade Lake bazată pe date. Prin integrarea tehnologiei de memorie persistentă Intel® Optane DC, platforme de stocare TYAN și computere cloud, incluzând 4U spațiu de stocare la capacitate înaltă de 100 bay, 2U obiecte hibride de stocare, 1U de înaltă performanță de stocare flash și hiper-convergente de 2U multi-nod. platforme de server, oferă o varietate descenarii de implementare a stocării pe niveluri pentru centrele de date și întreprinderi.

Compatibilitatea pentru întreaga linie a platformelor de server HPC, cloud computing și stocare este disponibilă cu o simplă actualizare a BIOS pe site-ul web RYAN.

 

Pentru mai multe informații despre platformele TYAN bazate pe procesoare Intel Xeon din a doua generație vă rugăm să ne scrieți la adresa vad@asbis.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania