Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
TYAN lansează AMD EPYC ™ Seria 7002, bazată pe procesoare HPC și platforme de server de stocare la SC19

Noiembrie 21, 2019

TYAN, AMD, EPYC

Gama de produse TYAN Transport proiectată pentru a oferi performanțe maxime cu procesoarele AMD EPYC ™ 7002 pentru a alimenta centrele de date

TYAN®, lider în proiectarea platformelor de server și subsidiară MiTAC Computing Technology Corporation, a lansat cea mai recentă linie de platforme HPC și servere de stocare bazate pe procesoarele AMD EPYC ™ 7002, care vizează piața de centre de date de la SC19 din Denver, Colorado, 18-21 noiembrie.

„Profitând de inovația AMD în tehnologia proceselor de 7 nm, PCIe® 4.0 I / O și o arhitectură de securitate încorporată, noile platforme bazate pe procesoare AMY EPYC de la TYAN sunt concepute pentru a rezolva cele mai solicitante provocări cu care se confruntă centrele de date”, a declaratDanny Hsu, Vice PreședinteMiTAC Computing Technology Corporation's TYAN Business Unit. „Clienții Datacenter își pot transforma infrastructura cu cele mai noi soluții HPC și de stocare pentru a spori performanța și a reduce blocajele.”

„Procesorul AMY EPYC din Generația a 2-a a fost conceput pentru a oferi clienților arhitectură, performanță și securitate”, a spus Scott Aylor, vicepreședinte corporativ și director general, Data Center Solutions Group, AMD. „Suntem încântați să vedem că partenerii noștri, precum TYAN, continuă să-și construiască portofoliile în jurul EPYC-ului din a 2-a Generație pentru a oferi clienților și partenerilor lor cele mai bune soluții.”

Dacă doriți mai multe detalii despre soluțiile Tyan, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com