De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Platforme de server TYAN cu noile procesoarele Intel® Xeon® E-2200

Noiembrie 04, 2019

TYAN, Intel, Xeon

Platforme de server TYAN cu noile procesoarele Intel® Xeon® E-2200

Gama de produse bazată pe procesoarele Intel® Xeon® E-2200 oferă super performanță, securitate, fiabilitate și accesibilitatea pentru soluțiile de server.

TYAN®, lider în proiectarea platformelor de server și subsidiară MiTAC Computing Technology Corporation, a anunțat noile plăci de bază și sisteme bazate pe procesoare Intel Xeon E-2200.

"Întreprinderile mici și mijlocii trebuie să-și mențină competitivitatea prin implementarea unei platforme server puternice", a declarat Danny Hsu, vicepreședinte Business Unit TYAN MiTAC Computing Technology Corporation. "Platformele bazate pe procesor Intel Xeon E-2200 de la TYAN sunt optimizate pentru aplicații de calcul cloud și aplicații de mediu încorporate. Prin utilizarea caracteristicilor Intel de analiză în timp real, capacitate mare de memorie, capacități IO îmbunătățite și cea mai nouă tehnologie de stocare SSD, clienții TYAN beneficiază de super performanțe în procesarea, stocarea și virtualizarea fișierelor mari. "

Noul procesor Intel Xeon E-2200 crește performanța, fiabilitatea și securitatea serverelor de bază cu până la 8 nuclee și 16 fibre și frecvență Intel® Turbo Boost Technology de până la 5 GHz combinată cu suport de memorie ECC DDR4 2666d de 128 GB pentru super putere de procesare pentru serverele de bază, stațiile de lucru și aplicația IoT.

Placile de server bazate pe procesoare Intel Xeon E-2200 de la TYAN includ Tempest CX S5550 cu suport de până la 4x GbE LOM cu Micro-ATX și Tempest CX S5552 cu suport până la 4x GbE LOM și controler optional SAS 12G ATX proiectat pentru aplicații de bază pentru servere/ stocare Mai mult, modelele extinse Tempest EX S5550-EX și Tempest EX S5552-EX asigură o longevitate de 7 ani și o temperatură de funcționare între 0 ° C ~ 55 ° C. Tempest EX S5555-HE cu port display, DVI-D și 7.1 canale audio de înaltă definiție și Micro-ATX este ideal pentru aplicațiile destinate stațiilor de lucru.

Thunder CX GT24E-B5556 de la TYAN este un server cloud Intel Xeon E-2200 cu un singur socket. Cu suport de până la 4 sloturi DIM4 DDR4, 3 sloturi PCIe și porturi duble Ethernet de 10 GBase-T, platforma este optimizată pentru aplicații de jocuri cloud. Thunder CX GX38-B5550 este un server compact cu procesor Intel Xeon E-2200 cu un singur socket și suport pentru 2 unități interne SATA de 3,5 " pentru tehnologie de calcul.

 

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea produsului, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: vad@asbis.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania