Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
ASBIS Romania a devenit distribuitor exclusiv Toshiba in Romania pentru laptopuri si tablete din gama consumer

Ianuarie 15, 2015

Dragi parteneri,

Avem plăcerea să vă informăm că, în urma încheierii acordului de distribuție cu Toshiba Europe GmbH, portofoliul ASBIS s-a extins din ianuarie 2015 cu o noua gama de laptopuri și tablete din gama consumer de la Toshiba, unul dintre cei mai importanţi jucători locali în segmentul de laptopuri, cu o cotă de piață 10-11%.

Oferta Toshiba cuprinde laptop-uri, ultrabook-uri și tablete într-o gamă diversificată care răspunde celor mai pretențioase cerințe din partea tuturor consumatorilor. Gama Satellite include o selecție vastă de dispozitive pentru divertisment, de ultimă generație, concepute pentru a asigura performanțe generale excepționale.

Pentru entuziaștii multimedia și jucătorii pasionați, gama Qosmio furnizează toată puterea și caracteristicile de care au nevoie.

Tabletele Encore disponibile la ASBIS oferă utilizatorilor tot ce au nevoie nevoie pentru a lucra sau a se juca - navigare pe Web, productivitate cu Windows 8.1 și  Office 365 Personal sau divertisment de cea mai bună calitate Xbox cu muzică, jocuri şi video.

Pentru a afla mai multe despre oferta de produse Toshiba de la ASBIS vă rugăm să consultați oferta generală sau să accesați portalul B2B online IT4profit.com. Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați persoanei de vânzări alocată firmei Dvs sau să ne scrieți la sales@asbis.ro.

Vă dorim mult succes în vânzări!

Echipa ASBIS Romania