Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA ...
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de ...
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe ...
Noiembrie 16, 2020
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Noiembrie 11, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Noiembrie 09, 2020
Unul dintre cei mai mari distribuitori IT din regiunea EMEA aniversează 30 de ...
Noile Sistemele X11 Supermicro îmbunătățesc performanța cu până la 36% * cu noile procesoare scalabile Intel Xeon din a 2-a Generație

Februarie 25, 2020

Supermicro, Intel, Xeon, X11, 2ND GEN

Cu peste 100 de sisteme care acceptă toate procesoarele noi, care aduc mai multe nuclee, frecvență și memorie cache cu o performanță de preț cu până la 36% mai bună sau cu până la 61% cost mai mic al procesorului și performanțe echivalente față de ofertele curente *

Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), lider global în domeniul metodelor de calcul, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a anunțat un suport optimizat pe cel mai larg portofoliu de servere X11 și sisteme de stocare pentru cea mai recentă generație de Procesoare scalabile Xeon Intel. Acest anunț este paralel cu anunțul Intel prinvind lansarea acestor noi procesoare.

Avantaje în ceea ce privește performanța: performanță avansată și TCO îmbunătățită

Supermicro și-a optimizat serverul X11 și sistemele de stocare pentru a profita pe deplin de avantajele de performanță ale celor mai recente procesoare scalabile Intel Xeon din a 2 a generație (numite anterior Cascade Lake-R sau CLX-R), care extind capabilitățile unice, inclusiv accelerarea AI integrată cu Intel Deep Învățare Boost și suport pentru memoria Intel Optane persistentă. Modelele avansate de management termic și sursa de alimentare ale Supermicro permit acestor noi procesoare să-și atingă potențialul maxim în cea mai cuprinzătoare gama de sisteme server de pe piață.

„La Supermicro, oferim mereu clienților acces rapid la cele mai noi tehnologii pentru a-i ajuta să obțină super performanțe și TCO îmbunătățite, cu performanțe de server mai bune la același nivel de preț”, a declarat Charles Liang, președinte și CEO al Supermicro. „Cu cea mai puternică și mai verde linie de produse din industrie, proiectele noastre profită din plin de cele mai recente procesoare Intel Xeon scalabile din a doua generație pentru a oferi o performanță de până la 36% mai bună la același nivel de preț sau cu un cost al procesorului cu până la 61% mai mic pentru o performanță echivalentă cu actuala * ofertă.“

„Sistemele cu cele mai recente procesoare scalabile Intel Xeon din a doua generație oferă performanță, capacități și inovații care accelerează performanța aplicațiilor și informații AI cu privire la sarcini de calcul, stocare și rețea”, a spus Lisa Spelman, vicepreședinte corporativ și director general al Xeon și Grupul de memorie la Intel. „Platformele Supermicro vor ajuta clienții să profite din plin de performanța și valoarea superioară a celor mai noi procesoare Xeon Scalable”.

Cel mai larg portofoliu al industriei de servere X11 și sisteme de stocare

Portofoliul extins de sisteme include Ultramic, BigTwin ™, SuperBlade®, sisteme GPU, stații de lucru și altele, cu multiple oferte de procesare noi, care oferă configurații de frecvență crescută, număr de nuclee și / sau cache pentru a stimula performanța clienților la prețuri cât mai mici. Când sunt echipate cu aceste noi modele de procesoare, platformele Supermicro X11 existente pot oferi performanțe mai mari la aceleași preț sau mai mic decât modelele existente.

Pentru mai multe detalii despre Supermicro și produsele vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail vad@asbis.com