De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Februarie 23, 2021
Brief Prestigio prezintă ReVolt A8, o nouă stație compactă de încărcare fără ...
Februarie 08, 2021
Stimate domn sau doamnă, vă mulțumim pentru interesul acordat sondajului ...
Ianuarie 19, 2021
Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple, flexibile și scalabile de ...
Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o ...
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții ...
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor ...
Noile Sistemele X11 Supermicro îmbunătățesc performanța cu până la 36% * cu noile procesoare scalabile Intel Xeon din a 2-a Generație

Februarie 25, 2020

Supermicro, Intel, Xeon, X11, 2ND GEN

Noile Sistemele X11 Supermicro îmbunătățesc performanța cu până la 36% * cu noile procesoare scalabile Intel Xeon din a 2-a Generație

Cu peste 100 de sisteme care acceptă toate procesoarele noi, care aduc mai multe nuclee, frecvență și memorie cache cu o performanță de preț cu până la 36% mai bună sau cu până la 61% cost mai mic al procesorului și performanțe echivalente față de ofertele curente *

Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), lider global în domeniul metodelor de calcul, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a anunțat un suport optimizat pe cel mai larg portofoliu de servere X11 și sisteme de stocare pentru cea mai recentă generație de Procesoare scalabile Xeon Intel. Acest anunț este paralel cu anunțul Intel prinvind lansarea acestor noi procesoare.

Avantaje în ceea ce privește performanța: performanță avansată și TCO îmbunătățită

Supermicro și-a optimizat serverul X11 și sistemele de stocare pentru a profita pe deplin de avantajele de performanță ale celor mai recente procesoare scalabile Intel Xeon din a 2 a generație (numite anterior Cascade Lake-R sau CLX-R), care extind capabilitățile unice, inclusiv accelerarea AI integrată cu Intel Deep Învățare Boost și suport pentru memoria Intel Optane persistentă. Modelele avansate de management termic și sursa de alimentare ale Supermicro permit acestor noi procesoare să-și atingă potențialul maxim în cea mai cuprinzătoare gama de sisteme server de pe piață.

„La Supermicro, oferim mereu clienților acces rapid la cele mai noi tehnologii pentru a-i ajuta să obțină super performanțe și TCO îmbunătățite, cu performanțe de server mai bune la același nivel de preț”, a declarat Charles Liang, președinte și CEO al Supermicro. „Cu cea mai puternică și mai verde linie de produse din industrie, proiectele noastre profită din plin de cele mai recente procesoare Intel Xeon scalabile din a doua generație pentru a oferi o performanță de până la 36% mai bună la același nivel de preț sau cu un cost al procesorului cu până la 61% mai mic pentru o performanță echivalentă cu actuala * ofertă.“

 

„Sistemele cu cele mai recente procesoare scalabile Intel Xeon din a doua generație oferă performanță, capacități și inovații care accelerează performanța aplicațiilor și informații AI cu privire la sarcini de calcul, stocare și rețea”, a spus Lisa Spelman, vicepreședinte corporativ și director general al Xeon și Grupul de memorie la Intel. „Platformele Supermicro vor ajuta clienții să profite din plin de performanța și valoarea superioară a celor mai noi procesoare Xeon Scalable”.

Cel mai larg portofoliu al industriei de servere X11 și sisteme de stocare

Portofoliul extins de sisteme include Ultramic, BigTwin ™, SuperBlade®, sisteme GPU, stații de lucru și altele, cu multiple oferte de procesare noi, care oferă configurații de frecvență crescută, număr de nuclee și / sau cache pentru a stimula performanța clienților la prețuri cât mai mici. Când sunt echipate cu aceste noi modele de procesoare, platformele Supermicro X11 existente pot oferi performanțe mai mari la aceleași preț sau mai mic decât modelele existente.

Pentru mai multe detalii despre Supermicro și produsele vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail vad@asbis.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania