De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA ...
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de ...
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe ...
Noiembrie 16, 2020
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Noiembrie 11, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Noiembrie 09, 2020
Unul dintre cei mai mari distribuitori IT din regiunea EMEA aniversează 30 de ...
Supermicro lansează sisteme Server Edge Class pentru soluții RAN (Radio Access Network) Open 5G

Decembrie 09, 2019

Supermicro

Supermicro lansează sisteme Server Edge Class pentru soluții RAN (Radio Access Network) Open 5G

Noile SuperServere oferă software O-RAN cu platformă deschisă, procesoare scalabile Intel Xeon, GPU-uri, FPGA și carcase de protecție IP65 pentru implementări în celule montate pe pol.

Micro Computer, Inc., lider global în domeniul computing enterprise, stocare, soluții de rețea și tehnologie de calcul verde, a anunțat noi soluții pentru implementarea celulelor 5G, folosind SuperServere complet configurabile, bazate pe procesoare Intel Xeon scalabile din Generația a 2-a, compatibile cu software O-RAN și abilitatea de a opera în medii dure. Aceste capacități accelerează evoluția rețelei mobile hardware / software la software open source și hardware dezagregat pentru instalații 5G.

„Clienții Centrului de date Supermicro și operatorii de telecomunicații la nivel mondial solicită soluții de dezagregare hardware și software 5G care să susțină rețele la scară web multi-vendori, a declarat Charles Liang, președinte și CEO al Supermicro. „Noile soluții SuperServere ale Supermicro oferă infrastructurii de rețea 5G cu flexibilitate maximă de implementare și cost eficient total de proprietate (TCO).”

 

 

Cele două noi sisteme ale Supermicro sunt primele sale servere pentru 5G, Intelligent Edge și alte aplicații încorporate care se bazează pe procesoare Intel Xeon de a doua generație. E403-9P-FN2T este creat pentru medii solicitante și include trei sloturi PCI-E pentru carduri de accelerație GPU și FPGA. Compactul 1U 1019P-FHN2T este potrivit pentru mediile controlate, cum ar fi micro centrele de date și sedii de birouri.

Supermicro este lider de piață în furnizarea de platforme de servere hardware deschise de înaltă performanță, cu putere și eficiență, extinzând managementul de la distanță al centrului de date la platformele edge computing și are o experiență profundă cu virtualizare și containere, inclusiv software cum ar fi Kubernetes și VMware. Noua arhitectură 5G se bazează pe platforme hardware deschise conectate de interfețe standardizate și elemente de rețea virtualizate. Supermicro s-a alăturat Alianței O-RAN pentru a ajuta la construirea unei arhitecturi RAN 5G cloud native, iar aceste soluții vor susține 4G și tranziția rețelelor la 5G.

Rețeaua de bază 5G s-a mutat la un model virtualizat, care se bazează pe hardware-ul centrului de date în care Arhitectura de economisire a resurselor Supermicro oferă platforme de calcul inovatoare, cum ar fi multododul BigTwin ™ cu mai multe performanțe și produsele SuperBlade ™ și MicroBlade ™ de înaltă densitate. Aceste sisteme folosesc o răcire comună și o putere eficientă și dispun de o structură dezagregată care să permită cele mai recente actualizări fără a pierde și înlocui rackuri întregi de servere.

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail vad@asbis.com

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania