De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 02, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Octombrie 01, 2020
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
SonicWall expune noi date despre Cyberattack, comportamentul atacatorilor cibernetici

Februarie 18, 2020

SonicWall

SonicWall expune noi date despre Cyberattack, comportamentul atacatorilor cibernetici

SonicWall releases its latest Cyber Threat Report

Pentru atacatorii cibernetici frontiera digitală este un obiectiv si o oportunitate. În ciuda celor mai bune intenții ale agențiilor guvernamentale, ale forțelor de ordine și ale grupurilor de supraveghere, peisajul modern al amenințărilor cibernetice este mai bogat și mai extins ca niciodată

Din acest motiv, cercetătorii SonicWall Capture Labs lucrează neobosit pentru a arma organizațiile, întreprinderile și guvernele cu arme cibernetice cu care să acționeze pentru a opri orice atac

O parte din această dedicare începe cu Raportul de amenințare cibernetică SonicWall 2020, care oferă informații despre amenințări critice care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum gândesc atacatorii cibernetici - și să fiți pe deplin pregătiți pentru ceea ce vor face în continuare.

Mai multe detalii>>>

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania