De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA ...
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de ...
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe ...
Noiembrie 16, 2020
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Noiembrie 11, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Noiembrie 09, 2020
Unul dintre cei mai mari distribuitori IT din regiunea EMEA aniversează 30 de ...
SonicWall expune noi date despre Cyberattack, comportamentul atacatorilor cibernetici

Februarie 18, 2020

SonicWall

SonicWall expune noi date despre Cyberattack, comportamentul atacatorilor cibernetici

SonicWall releases its latest Cyber Threat Report

Pentru atacatorii cibernetici frontiera digitală este un obiectiv si o oportunitate. În ciuda celor mai bune intenții ale agențiilor guvernamentale, ale forțelor de ordine și ale grupurilor de supraveghere, peisajul modern al amenințărilor cibernetice este mai bogat și mai extins ca niciodată

Din acest motiv, cercetătorii SonicWall Capture Labs lucrează neobosit pentru a arma organizațiile, întreprinderile și guvernele cu arme cibernetice cu care să acționeze pentru a opri orice atac

O parte din această dedicare începe cu Raportul de amenințare cibernetică SonicWall 2020, care oferă informații despre amenințări critice care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum gândesc atacatorii cibernetici - și să fiți pe deplin pregătiți pentru ceea ce vor face în continuare.

Mai multe detalii>>>

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania