De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Septembrie 21, 2022
Intel se concentrează mai mult pe mărcile emblematice Intel Core, Intel Evo și ...
Septembrie 20, 2022
GIGABYTE Technology, lider în industria serverelor și stațiilor de lucru de ...
Septembrie 15, 2022
Noul server 8U cu GPU-uri NVIDIA H100/A100 crește performanța AI, cu o ...
August 30, 2022
Noua platformă AMD Socket AM5 se combină cu primele procesoare desktop PC pe ...
August 29, 2022
ASBIS Group prezintă produsele cheie din portofoliul său de branduri proprii la ...
August 25, 2022
AMD a anunțat "împreună cu AdvancePCS", o transmisie live în premieră pentru a ...
SonicWall și Asbis semnează contractul de distribuţie pentru a extinde acoperirea în ţări cheie din Europa Centrală și de Est

SonicWall și Asbis semnează contractul de distribuţie pentru a extinde acoperirea în ţări cheie din Europa Centrală și de Est

Comunicat de presa – Ianuarie 15, 2018

SANTA CLARA, California - SonicWall, partener de securitate de încredere care protejează peste 1 milion de reţele la nivel mondial, anunță parteneriatul cu Asbis, distribuitor european cu valoare adăugată (VAD) şi expert global în tehnologia informației și a comunicațiilor (TIC), pentru a extinde vânzările în ţările strategice din Europa Centrală și de Est.

"Asbis este un distribuitor dedicat, competent şi eficient, care va fi capabil să crească in mod activ amprenta SonicWall în Europa," a declarat Steve Pataky, SonicWall Senior Vice President şi Chief Revenue Officer. "Asbis deține canale de distribuție rapide, fiabile şi de încredere, care vor ajuta companiile din aceste ţări puternic să protejeze cu fermitate reţelele, datele şi clienţii lor."

Acest parteneriat va oferi SonicWall un acces larg într-o serie de ţări din Europa Centrală și de Est, inclusiv Belarus, Bosnia & Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina şi Kazahstan.

"Parteneriatul cu SonicWall reprezintă un exemplu de strategie "win-win", în special datorită extinderii soluțiilor de securitate în regiunea noastră", a declarat Yuri Ulasovich, COO la Asbis Enterprises. "Securitatea cibernetică este o parte importantă a oricărei afaceri — o importanţă care va creşte în fiecare an. Soluțiile SonicWall ne vor ajuta pe noi şi pe partenerii noştri să oferim organizaţiilor din Europa una dintre cele mai bune solutii de securitate cibernetică."

Acordul include distribuţia tuturor soluţiilor de securitate SonicWall — inclusiv serviciul cloud-based, multi-engine Capture Advanced Thread Protection sandbox - şi a echipamentelor hardware, precum şi soluțiilor de tip Security as a Service (SECaaS).

Cu sediul central în Cipru, Asbis este un distribuitor activ și eficient, care furnizează produse ale unor nume mari în domeniul tehnologiei, inclusiv BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung si Supermicro. Compania deține filiale în întreaga regiune EMEA, are mai mult de 1.100 de angajaţi şi 30.000 clienţii activi în peste 60 de ţări din întreaga lume.

Acordul de distribuţie va începe în ianuarie 2018.

Mai multe informaţii
Pentru a afla mai multe detalii despre oportunităţile de colaborare cu SonicWall, vă rugăm să vizitaţi:

 

Despre ASBISc Enterprises PLC

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) cu sediul central în Cipru, are birouri în 24 de ţări şi este specializată în distribuţia de produse şi soluţii de la furnizori de renume mondial, inclusiv AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD şi altele. Compania are filiale în întreaga regiune EMEA, peste 1.100 de angajaţi şi clienţi 30.000 activi în peste 60 de ţări din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.asbis.com .

 Despre SonicWall

SonicWall luptă împotriva criminalității cibernetice de peste 25 de ani, protejând întreprinderile mici, mijlocii și mari din întreaga lume. Susţinute de cercetările efectuate la SonicWall Capture Labs, soluțiile premiate de detectare şi prevenire a atacurilor în timp real, alături de resursele a peste 18.000 parteneri loiali din întreaga lume, reprezintă coloana vertebrală, si protejează peste 1 milion rețele şi e-mailuri, aplicaţii şi date.

 Această combinaţie de produse şi parteneri a permis evoluția soluțiilor automate de detectare si prevenire în timp real, soluții care răspund nevoilor specifice a peste organizaţii 500.000 din peste 150 de ţări. Aceste companii pot rula mai eficient, fără a mai avea grija securității.

 

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.SonicWall.com .

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania