Iunie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator ...
Iunie 07, 2021
Procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă ...
Iunie 01, 2021
Anul trecut, Prestigio a făcut echipă cu Clevetura pentru a construi un laptop ...
Mai 06, 2021
Pentru jucători, creatori și utilizatori de PC ce doresc super performanțe; ...
Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Aprilie 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Prestigio RoadScout 5150

Octombrie 05, 2011

Prestigio, RoadScout

Prestigio RoadScout 5150

Brandul de accesorii IT si periferice Prestigio lanseaza modelul RoadScout 5150. Acesta pune accentul pe simplitate și confort, oferind hărți detaliate, însoțite de vizualizarea 3D a clăridilor și zonelor turistice cunoscute, pentru o orientare mai facilă. Noul model de GPS este dotat cu un touch screen generos, de 5.0”, iar interfața sa prietenoasă, butoanele de mari dimensiuni și grafica intuitivă ridica experiența călătoriilor la un nou nivel.

Bucuresti, 5 octombrie

CUMPARA

Brandul de accesorii IT si periferice Prestigio lanseaza modelul RoadScout 5150. Acesta pune accentul pe simplitate și confort, oferind hărți detaliate, însoțite de vizualizarea  3D a clăridilor și zonelor turistice cunoscute, pentru o orientare mai facilă. Noul model de GPS este dotat cu un touch screen generos, de 5.0”, iar interfața sa prietenoasă, butoanele de mari dimensiuni și grafica intuitivă ridica experiența călătoriilor la un nou nivel.

Roadscout este dotat cu Mireo navigation, al cărui design nou sprijină o gamă extinsă de rezoluții. Permite, de asemenea, și rotirea hărților, păstrarea unui istoric al itinerariilor și optimizarea rutelor.

Specificații tehnice

RoadScout 5150

Dimensiuni:  12.9mm x 78mm x122mm

Display de 5 inci

Interfață dotată cu conectare USB și port audio

CPU 533MHZ

Hartă Centrality Atlas V

Baterie Lithium Ion Polimer

128 MB RAM + 4 GB memorie internă

Software de navigare Mireo

Incepand cu luna octombrie, modelul de GPS RoadScout 5150 va fi disponibil în magazinele partenerilor Asbis.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Prestigio: www.prestigio.com.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le oferă consumatorilor din peste 70 de tari combinatia intre eleganta, calitate si tehnologie avansata. Portofoliul sau cuprinde diverse colectii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple si multe altele.

Prestigio promite sa asigure produse inovative si fiabile, astfel incat sa corespunda cererii in crestere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.