De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Ianuarie 19, 2021
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Ianuarie 19, 2021
Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple, flexibile și scalabile de ...
Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o ...
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții ...
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor ...
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a ...
Prestigio lanseaza International Photographic Award 2009

August 27, 2009

Prestigio lanseaza International Photographic Award 2009

Compania Prestigio este onorata sa anunte o noua editie a International Photographic Award. Competitia este deschisa fotografilor amatori si profesionisti, indiferent de pregatire, varsta si nivel de experienta si se va desfasura de la 15 septembrie pana la 30 noiembrie 2009. Pentru a fi eligibile, toate fotografiile trebuie sa ilustreze una dintre valorile marcii Prestigio: Eleganta, Performanta sau Inspiratie.

 

GORINCHEM, Olanda – Compania Prestigio este onorata sa anunte o noua editie a International Photographic Award. Competitia este deschisa fotografilor amatori si profesionisti, indiferent de pregatire, varsta si nivel de experienta si se va desfasura de la 15 septembrie pana la 30 noiembrie 2009. Pentru a fi eligibile, toate fotografiile trebuie sa ilustreze una dintre valorile marcii Prestigio: Eleganta, Performanta sau Inspiratie.

Din 2004 Prestigio a organizat in fiecare an diferite concursuri artistice cu scopul de a promova marca si artistii din intreaga lume. La ultimul concurs international de fotografie organizat de Prestigio au fost inscrise peste 500 de lucrari ale unor participanti din 35 de tari. "In ultimii ani am avut o reactie foarte pozitiva din partea publicului", a explicat Viktoria Kletskova, coordonator pentru marketingul online la Prestigio. "Am fost impresionati de calitatea si creativitatea fotografiilor trimise de participanti, precum si de popularitatea si dimensiunile acestor competitii la nivel global."

 

De la 15 septembrie pana in 30 noiembrie, amatorii si profesionistii din orice gen fotografic pot inscrie fotografii si isi pot face cunoscute lucrarile in intreaga lume. Exista foarte putine reguli, cea mai importanta fiind aceea ca fiecare fotografie trebuie sa ilustreze si sa exprime unul din urmatoarele concepte: Eleganta, Performanta si / sau Inspiratie.

"Am ales aceste categorii fiindca am redefinit recent marca Prestigio si am clarificat valorile marcii", a explicat Catherine Lazure-Guinard, manager pentru comunicare al Prestigio. "Eleganta, Performanta si Inspiratia sunt valorile carora le suntem dedicati si dorim sa exploram semnificatia pentru public a acestor concepte. Fiecare valoare este destul de cuprinzatoare si poate fi exprimata in mai multe feluri, dar am dorit sa lasam fotografilor multa libertate."

 

  • Cum ati defini "Eleganta"?

 

  • Care este reprezentarea fundamentala sau subtila a "Performantei"?

 

  • Cum poate fi surprinsa "Inspiratia" intr-o fotografie?

 

 

 

Toate fotografiile vor fi evaluate de o comisie de profesionisti si pentru cea mai creativa lucrare se va acorda Marele Premiu Prestigio in valoare de 1000 de dolari in numerar. Echipa Prestigio Corporate va decide, de asemenea, si care este cea mai buna fotografie din fiecare categorie, iar fiecare castigator va primi un premiu de 300 de dolari si un produs Prestigio. De asemenea, vizitatorii website-ului nostru vor avea posibilitatea de a vota iar castigatorul la categoria "Alegerea Publicului" va primi si el un produs atractiv din portofoliul nostru.

Va invitam sa vizitati website-ul nostru pentru a mai multe informatii despre termenii si conditiile acestui concurs sau sa ne contactati la adresa contests@prestigio.com

Succes tuturor participantilor!

 

 

Despre Prestigio

Marca Prestigio ofera o combinatie unica de eleganta si sofisticare, calitate deosebita a produselor, tehnologie avansata si design de varf. Obiectivul nostru este sa asiguram o calitate mai buna a vietii prin produse de lux accesibile tuturor celor care apreciaza un stil de viata cosmopolit. Portofoliul nostru cuprinde diferite colectii cu sisteme de navigatie GPS, rame pentru fotografii digitale, memorii, playere DVD portabile, genti pentru notebook-uri si multe altele. Pentru informatii suplimentare, contactati press@prestigio.com

 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania