De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Ianuarie 19, 2021
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Ianuarie 19, 2021
Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple, flexibile și scalabile de ...
Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o ...
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții ...
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor ...
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a ...
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de pre-comenzi Kickstarter, care începe în martie

Ianuarie 08, 2020

Perenio

Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de pre-comenzi Kickstarter, care începe în martie

Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de pre-comenzi Kickstarter, care începe în martie

Compania, care dezvoltă sistemul de management al clădirilor, va prezenta produsul de bază IoT Router Elegance și linia de produse a ecosistemului care urmează la Sands, standul # 40247.

Produsele Perenio reprezintă alegerea perfectă pentru toți cei care-și doresc eficiență maximă fără a cheltui o avere. Soluțiile Perenio IoT permit optimizarea costurilor, te scapă de aglomerarea spațiului și de numărul mare de cabluri și prize, prezente în casă în mod obișnuit. Perenio aduce un plus de confort în casa ta.

Routerul IoT Perenio Elegance este un router IoT multi-protocol, ce combină mai multe module pentru a gestiona accesul la internet și controlul inteligent al dispozitivelor de la domiciliu. În primul rând, routerul IoT oferă o conexiune la internet puternică și stabilă, ținând cont de spațiul zgomotos și semnalele de la alte dispozitive. Proiectat pentru Wi-Fi 2.4 / 5.8 GHz, Gigabit Ethernet și LTE încorporat, routerul IoT se potrivește perfect atât pentru un apartament sau casă, dar și pentru spații mari de birouri.

În plus, nu este vorba doar de funcționalitatea routerului: Perenio oferă soluții complete. Dincolo de caracteristicile inițiale ale accesului la Internet, routerul IoT înlocuiește mai multe dispozitive de care aveați nevoie în trecut. De asemenea, oferă soluția perfectă pentru controlul de la distanță al dispozitivelor inteligente de acasă, și poate acoperi până la 150 de dispozitive inteligente conectate simultan.

 

 

Pentru CES 2020 Perenio IOT lansează Routerul IoT Elegance cu carcase interschimbabile. Acum aveți și variante de culoare în plus față de designul clasic alb-negru. Puteți schimba cele cinci carcase, în funcție de starea de spirit sau de culorile folosite la amenajarea spațiului în care este amplasat.

Routerul IoT Elegance este dispozitivul pe care nu veți dori să îl ascundeți sub masă, în spatele raftului sau în orice alt ungher. Poate deveni un obiect de décor alături de alte obiecte de décor. Este primul router și control gateway cu design special, modern, ce se potrivește perfect oricărui spațiu.

Routerul IoT Elegance acceptă dispozitive cu protocoale Bluetooth, ZigBee, Z-Wave, de la Apple HomeKit la Google Home. În primul trimestru al anului 2020, produsele Perenio IoT vor integra kitul de dezvoltare a software-ului Local Home, ce funcționează cu Google Assistant Connect.

Pe lângă Routerul IoT Elegance, gama de produse Perenio include accesorii inteligente pentru locuințe precum senzori și sisteme de securitate (Power Link, Cameră PIR pentru interior, Cameră fixă interioară, Senzor de fum, Senzor de scurgere, Senzor pentru ușă și fereastră, Senzor de mișcare, Control Gateway, Telecomandă Smart IR).

Datorită aplicației Perenio Smart, smartphone-ul se transformă într-un centru de control mereu disponibil. Cu Perenio, ecosistemul inteligent nu înseamnă doar un set de dispozitive disparate. Aplicația permite monitorizarea și colectarea statisticilor și înregistrărilor de pe dispozitivele conectate, obținerea de alerte și notificări despre starea lor, astfel încât să aveți mereu controlul de la distanță al dispozitivelor conectate printr-un ecosistem comun.

Perenio IoT oferă soluții pentru comunități diferite fie că este vorba despre companie, familie, colegi sau prieteni. Perenio oferă stabilitate și siguranță.

 

Căutați Perenio IoT la Sands Expo, Nivel 2, Sălile  A-D, stand 40247, sau standul Google 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania