Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Noul birou ASBIS in Iasi

August 18, 2008

Noul birou ASBIS in Iasi

Cu o cazia deschiderii oficiale a biroului ASBIS din Iasi, primii vizitatori-cumparatori vor putea primi mici cadouri – give-aways - oferite, cu aceasta ocazie, de catre ActiveJet, D-Link, Prestigio si AMD.

Stimati Parteneri,

Ne face placere sa va aducem la cunostinta ca s-a deschis un nou birou ASBIS in Iasi, prin care dorim sa oferim firmelor de IT din zona un cadru de afaceri avansat, mai multa flexibilitate, timpi de livrare semnifcativ mai mici si suport prin materiale de marketing imbunatatit.

Biroul, inclusiv depozitul, este complet functional si echipa locala este la dispozitia Dvs si asteapta orice solicitare pentru informatii sau produse.

Primii vizitatori-cumparatori vor putea primi cate cadouri oferite, cu aceasta ocazie, de catre ActiveJet, D-Link, Prestigio si AMD.

Va asteptam!

Echipa ASBIS Iasi

IASI
Str. Bacinschi 9