De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Super performanțe cu noua generație de procesoare scalabile Intel® Xeon® cu până la 56 nuclee

August 09, 2019

INTEL, XEON, CPU

Super performanțe cu noua generație de procesoare scalabile Intel® Xeon® cu până la 56 nuclee

Intel a anunțat că noua gamă de procesoare scalabile Intel® Xeon® (denumită Cooper Lake) va oferi clienților până la 56 de nuclee de procesor per socket și AI integrată în ofertele standard de procesor Intel Xeon scalabil cu disponibilitate începând din prima jumătate din 2020

CUMPARA  ONLINE

 

Intel Xeon Scalable Processors

Performanța avansată a platformei oferită de procesoarele Cooper Lake cu un număr mare de nuclee va folosi capabilitățile încorporate în seria Intel® Xeon® Platinum 9200, care astăzi este utilizată de către unii dintre cei mai importanți clienți din lume precum HPC și AI, HLRN *, Advania *, si altii.

„Suntem încântați de evoluția foarte bună a gamei Intel Xeon Platinum 9200 pe care am introdus-o ca parte a familiei noastre de procesoare scalabile Intel Xeon, generația a-2-a. Introducerea unui procesor cu 56 de nuclee în principala noastră familie de procesoare Intel Xeon Scalable va extinde și mai mult capacitatea noastră de a răspunde nevoilor clienților, și a oferi super performanțe în domeniul inteligenței artificiale, al calculului de înaltă performanță și al infrastructurii de înaltă densitate.”- Lisa Spelman, vicepreședinte și director general al Data Center Marketing, Intel Corporation 

Ce oferă acest procesor: Noua generație de procesoare scalabile Intel Xeon (denumită Cooper Lake) va avea până la 56 de nuclee, o lățime de bandă mai mare a memoriei și inferență AI superioară și performațe mai bune comparativ cu platformele standard Intel Xeon Platinum 8200. Cooper Lake va fi primul procesor x86 care va oferi AI integrată prin intermediul noului suport bfloat16 adăugat la Intel® Deep Learning Boost® (Intel® DL Boost®). Cooper Lake va fi compatibil cu următorul procesor 10nm Ice Lake.

Important: De mai bine de 20 de ani, procesoarele Intel Xeon au oferit clienților cu centre de date flexibilitatea de a alege soluția potrivită pentru nevoile lor de calcul. Procesoarele scalabile Intel Xeon de generație viitoare (Cooper Lake) construiesc pe baza înregistrărilor de procesare a serverului oferind super performanțe pentru activitățile de zi de zi și pentru aplicațiile de business.

Mai multe informații: Procesoarele Intel Xeon Platinum 9200 sunt disponibile pentru achiziție ca parte a sistemelor preconfigurate de OEM-uri, Atos *, HPE *, Lenovo *, Penguin Computing *, Megware * și la revânzătorii Intel autorizați. Aici mai multe informații despre Intel Xeon Platinum 9200 processors.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania