Ianuarie 19, 2021
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Ianuarie 19, 2021
Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple, flexibile și scalabile de ...
Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o ...
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții ...
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor ...
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a ...
CANYON: Alte noi camere Web!

August 10, 2009

CANYON: Alte noi camere Web!

CANYON prezinta CNR-WCAM820 si CNR-WCAM813, doua camere Web USB noi, cu senzor CMOS, care ofera un model senzational si o calitate ridicata a videoconferintelor.

GORINCHEM, Olanda -  CANYON prezinta CNR-WCAM820 si CNR-WCAM813, doua camere Web USB noi, cu senzor CMOS, care ofera un model senzational si o calitate ridicata a

CUMPARATI

videoconferintelor.

CNR-WCAM820 ofera 2 megapixeli, iar CNR-WCAM813 are 1,3 megapixeli. Ambele au un obiectiv din sticla cu cinci straturi, cu o deschidere de 70 de grade, software de urmarire a figurii, functie zoom digital si reglare automata a luminozitatii, a nivelului de alb si a echilibrului de culoare.

Ambele camere Web sunt prevazute si cu microfon incorporat, precum si cu cateva efecte de imagine si cadre pentru fotografii, pentru a face mai amuzante conversatiile sau sesiunile de joc.

O clema comoda permite fixarea camerelor Web de monitorul LCD al computerului sau al laptopului, dar camerele pot fi asezate stabil si pe suprafete plate.

Sunt compatibile cu cele mai cunoscute programe de mesagerie instantanee, precum si cu toate versiunile de Windows existente, inclusiv Vista.

Functii

·         Ideale pentru videoconferinte

·         Senzor CMOS de 2 sau 1,3 megapixeli

·         Microfon incorporat

·         Joc StarFish inclus

·         Rezolutie: 1280 x 1024 la 15 cadre/s

·         format fisiere JPEG/BMP culori reale pe 24 biti

·         Functioneaza cu software de mesagerie cum ar fi Skype, MSN, Yahoo

Faceti clic aici pentru informatii suplimentare despre camera Web de 2 megapixeli CNR-WCAM820 sau camera Web de 1,3 megapixeli CNR-WCAM813.

Nu va place acest model? Avem si altele!

Despre CANYON

CANYON este o marca pentru moduri de viata exuberante, tineresti si dinamice care se straduieste sa va faca viata mai confortabila, oferind o gama larga de produse electronice legate de domeniul IT si periferice pentru computere practice, usor de utilizat si la preturi accesibile tuturor. Gama noastra de produse este proiectata  in ideea de a oferi modele frumoase si elegante la preturi competitive, fara a face rabat de la calitate. Fondata in 2003, CANYON este una din marcile cu cele mai mari cresteri in domeniu din Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Pentru informatii suplimentare, contactati press@canyoncorporate.com