De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
Mellanox aduce pe piață soluțiile super performante NVMe/TCP și RoCE Fabrics

Octombrie 16, 2019

Mellanox

Mellanox aduce pe piață soluțiile super performante NVMe/TCP și RoCE Fabrics

ConnectX SmartNIC-urile și unitățile de procesare I/O BlueField (CPU) sunt primele adaptatoare de 200 GB/s pentru a sprijini NVMe-oF cu TCP și RoCE, precum și IPsec și TLS Acceleration Security

Mellanox Technologies, Ltd., un furnizor important de soluții inteligente de interconectare, super performante, pentru serverele de centre de date și sisteme de stocare, a anunțat accelerarea NVMe/TCP la viteze de până la 200 GB/s. Întregul portofoliu de adaptoare ConnectX de transport acceptă NVMe-oF atât TCP cât și RoCE, iar produsele recent introduse ConnectX-6 Dx și BlueField-2 asigură și conexiuni NVMe-oF prin IPsec și TLS folosind criptarea și decriptarea accelerată de hardware. Aceste soluții Mellanox ajuta centrele de date cloud, telco și enterprise să implementeze platforme de stocare flash NVMe extrem de eficiente folosind atât TCP/IP cât și RoCE.

Cerințele tot mai mari de stocare dinamică au determinat furnizorii de cloud hyperscale să adopte tehnologii de stocare NVMe în rețea pentru a susține nevoia lor de infrastructură cu viteză și agilitate incredibile. Oferind acces complet automatizat, la cerere și acces simplu la resursele de stocare, arhitecturile de stocare asamblabile înlocuiesc modelul tradițional de infrastructură siled și sunt benefice pentru centre de date de toate dimensiunile. Un element esențial al acestei abordări este furnizarea de medii de stocare NVMe dezagregate care utilizează o interconectare de rețea cu latență scăzută și randament ridicat pentru accelerarea accesului la stocarea de software.

Mellanox, lider în rețelele de înaltă performanță, oferă un portofoliu complet cuprinzând ConnectX SmartNIC-uri și IPU-uri BlueField. Portofoliul inovator oferă capabilități de ultimă oră NVMe-oF atât pentru transporturile TCP cât și pentru RDMA, permițând performanțe superioare, rentabilitate mai mare a investițiilor și costuri mai mici decât alte adaptoare de rețea. ConnectX-6 Dx și BlueField-2 IPU acceptă accelerarea criptografică a hardware-ului IPSec și TLS atât pentru RoCE, cât și pentru TCP, ceea ce face ca acestea să fie cele mai rapide și sigure SmartNIC-uri NVMe-oF din lume.

Noua NVMe/TCP permite clienților să implementeze stocarea NVMe în mediile de rețea TCP/IP existente, permițând întreprinderilor o tranziție lină de la soluții de stocare vechi la platforme moderne de stocare. Testele demonstrează că adaptoarele ConnectX furnizează performanță de viteză completă cu ajutorul protocolului NVMe/TCP. În plus, ConnectX și BlueField livrează acceleratoare hardware NVMe-oF pentru funcțiile de stocare și inițiator pe rețelele RoCE, oferind performanță și eficiență CPU fără egal. ConnectX SmartNIC-urile și IPU-urile BlueField sunt ideale pentru orice soluție de stocare NVMe-oF, permițând întreprinderilor să-și selecteze rețeaua, să elimine blocajele și să securizeze datele, atât în perioadele de activitate, cât și în repaus.

„Pe măsură ce stocarea NVMe câștigă teren în industrie, MNTNXX Ethernet SmartNICs accelerează accesul NVMe în orice rețea, demonstrând leadership tehnologic”, a declarat Dror Goldenberg, vicepreședinte senior, arhitectură software, la Mellanox Technologies. „Tehnologiile noastre de accelerare RoCE NVMe/TCP și NVMe-oF permit clienților noștri să beneficieze de avantajele economice și operaționale ale arhitecturii de depozitare asamblabilă și dezagregate, într-un design flexibil și de viitor.”

SmartNIC-urile Mellanox ConnectX au fost adoptate pe scară largă și sunt disponibile pe piață prin diverși furnizori de calcul și stocare la nivel mondial. Mai mult, ConnectX SmartNIC-urile sunt acceptate de furnizorii de sisteme de operare din clasa enterprise și virtualizare software, inclusiv VMware ESXi, Microsoft Windows Server, sistemele Red Hat Enterprise Linux și multe altele. În comparație cu soluțiile concurente, ConnectX oferă o putere îmbunătățită și o soluție ASIC eficientă din punct de vedere al costurilor, cu un set larg de acceleratoare hardware inovatoare și capabilități definite de software.

Pentru detalii suplimentare despre Mellanox, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.ro

>>Sursă

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania