De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
Mellanox lansează Quantum Longreach Appliance, Extinzând Conectivitatea InfiniBand 100G EDR și 200G HDR la 10 și 40 de Kilometri

Noiembrie 18, 2019

Mellanox

Mellanox lansează Quantum Longreach Appliance, Extinzând Conectivitatea InfiniBand 100G EDR și 200G HDR la 10 și 40 de Kilometri

Bazată pe Switch-ul 200 HDR InfiniBand Mellanox Quantum ™, gama de produse LongReach conectează perfect Centrele de date InfiniBand la 10 și 40 de kilometri, permitând conectivitatea RDMA pe platformele de calcul sau cele de stocare.

Mellanox® Technologies, Ltd., unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de interconectare inteligentă performantă, end-to-end pentru serverele de centre de date și sisteme de stocare, a introdus seria de comutatoare Mellanox Quantum ™ LongReach InfiniBand pe distanțe lungi. Sistemele Mellanox Quantum LongReach oferă posibilitatea de a conecta perfect centrele de date InfiniBand la distanță sau de a furniza conectivitate completă RDMA de mare viteză (acces direct de la distanță) între infrastructurile de calcul și cele de stocare.

Bazat pe comutatorul HDR Mellanox Quantum InfiniBand de 200 gigabit, soluția LongReach oferă până la două porturi InfiniBand de lungă durată și opt porturi locale InfiniBand. Porturile de lungă durată pot livra până la 100 Gb / s de transfer de date pe distanțe de 10 și 40 de kilometri.

Cu Quantum LongReach utilizatorii pot câștiga ușor și eficient următoarele:

  • Conectați centrele de date bazate pe InfiniBand la distanță pentru a crea un singur centru de date virtual, combinând eficient puterea de calcul a mai multor centre de date pentru o performanță globală mai ridicată și scalabilitate. Cu LongReach, utilizatorii pot utiliza funcțiile de calculare în rețea, cum ar fi Scalable Hierarchical Aggregation and Reduction Protocol (SHARP) ™, controlul congestionării, telemetrie îmbunătățită și multe altele între mai multe centre de date la distanță.
  • Migrați fără probleme aplicațiile utilizatorilor de la un centru de date la altul pentru a susține diferite cerințe ale utilizatorilor,și a asigura echilibrarea sarcinii între centrele de date InfiniBand sau pentru a furniza servicii de calcul continuu în caz de eșecuri ale centrului de date.
  •  Activați conectivitatea rapidă și eficientă între infrastructurile de calcul de la distanță și de stocare, permițând recuperarea rapidă în caz de dezastre și multe altele.

Mellanox Quantum LongReach permite conectivitatea InfiniBand între centrele de date bazate pe InfiniBand sau între centrele de date și infrastructura de stocare la distanță, permițându-le utilizatorilor să se bucure de RDMA, motoare de calcul în rețea, controlul congestionării și alte avantaje ale tehnologiei InfiniBand la nivel global, " a declarat Gilad Shainer, marketing senior vice președinte Mellanox Technologies. „Clienții noștri existenți și cei noi, care doresc să-și extindă cluster-urile în rețelele locale InfiniBand care se află la distanță de kilometri, vor găsi Mellanox Quantum LongReach cea mai rentabilă soluție și ușor de gestionat.”

Seria Quantum LongReach cuprinde două modele: MTQ8100, care oferă un randament de 100 Gb / s până la 10 kilometri; și MTQ8200, care oferă o capacitate de 100 Gb / s până la 40 de kilometri. Produsele vor fi disponibile în prima jumătate a anului 2020.

 

Pentru mai multe detalii despre Mellanov, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania