Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Soluțiile Intel Marketplace pentru Creșterea Rapidă a Partenerilor, Inovare prin Colaborare Globală

Decembrie 05, 2019

Intel

Intel a lansat Intel® Solutions Marketplace, o platformă inovatoare pentru a ajuta partenerii să implementeze soluții într-o economie din ce în ce mai complexă, centrată pe date.

Pe noua platformă, cu paneluri personale, partenerii Intel își pot dezvolta afacerile prin conexiuni noi de parteneri și realizarea de potriviri, să primească și să gestioneze oportunități, să monitorizeze performanțe și soluții de piață pentru clienții finali. Noua platformă se alătură Intel® Partner University ca o ofertă-cheie a Intel® Partner Alliance pentru partenerii de canal, concepută pentru a ajuta partenerii să se conecteze, să inoveze și să crească într-o lume centrată pe date.

„Suma datelor lumii va crește de la 33 de zettabytes în 2018 la 175 zettabytes până în 20251. Deoarece datele continuă să definească viitorul, soluțiile devin din ce în ce mai complexe. Inovația necesită o gamă mai largă de parteneri care să lucreze împreună pentru a construi oferte care să ofere modalități mai bune de a muta, stoca și prelucra datele. Am creat o platformă pentru a ajuta partenerii să exploreze noi modalități de colaborare, să prezinte oferte inovatoare și să contribuie la dezvoltarea de noi oportunități de afaceri. ”- Eric Thompson, directorul general al Intel Partner Enablement

Important: Soluțiile Marketplace facilitează o mai bună colaborare între parteneri, ajutându-i să se concentreze pe rezultatele dorite și să ofere personalizare. Platforma este echipată cu noi capabilități puternice care permit partenerilor să se conecteze și să colaboreze cu o rețea globală de alți parteneri pentru a furniza împreună soluții inovatoare centrate pe date clienților finali. Astăzi, soluțiile includ de obicei hardware, software și servicii în diferite combinații și sunt proiectate din ce în ce mai mult pentru a rezolva anumite provocări de afaceri. De exemplu, o soluție care să ajute o municipalitate să reducă consumul de energie folosind dispozitive inteligente ar putea fi condusă în întregime de partea de servicii a afacerii, în timp ce o soluție de inteligență artificială pentru reducerea timpilor morți ar putea fi condusă de un furnizor de software sau hardware. Piața soluțiilor face acest tip de colaborare mai ușor și mai eficientă.

Intel Corporation, în decembrie 2019, lansează Intel Solutions Marketplace, o platformă pentru a ajuta partenerii să implementeze soluții într-o economie complexă, centrată pe date. (Credit: Intel Corporation)

Ce oferă:  Soluțiile Intel Marketplace încurajează partenerii să colaboreze în cadrul unui ecosistem extins, permițând partenerilor Intel și clienților finali să cerceteze și să urmărească mii de soluții partenere, inclusiv Intel® IOT Market Ready Solutions, inteligență artificială, tehnologie autonomă, centru de date și cloud, 5G și tehnica de calcul de ultimă generație. Aceasta înseamnă un nou mod pentru parteneri de a inova și de a-și dezvolta afacerile. Printre caracteristicile cheie:

·              Interfață digitală: Atingerea unui ecosistem global de parteneri și clienți cu produse, soluții și servicii este ușor cu noua interfață. Postarea este rapidă și simplă într-o interfață simplificată, în timp ce tablourile de bord personalizate aduc o perspectivă fără precedent asupra soluțiilor Intel.

·              Rezultate personalizate: Catalogul de oferte îmbunătățite permite utilizatorilor să răsfoiască cu ușurință mii de produse și soluții pentru a le găsi pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.

·              Generare Leaduri Inteligente: Descoperirea partenerilor și clienților potriviți este ușoară prin realizarea de potriviri inteligente artificiale, care adaugă un grad ridicat de personalizare, bazat pe tipul de partener și zona lor de interese.

Ce urmează: Soluțiile Intel Marketplace sunt proiectate să ajuta colaborarea în cadrul unui ecosistem, ceea ce facilitează conectarea partenerilor între ei. Intel va implementa îmbunătățiri pe tot parcursul anului 2020 pentru a ajuta partenerii să gestioneze oportunitățile, să monitorizeze performanțele de pe panelurile personale și să își dezvolte afacerile.

1Sursă:  IDC White Paper, sponsored by Seagate, “Data Age 2025: The Digitization of the World from Edge to Core,” November 2018