De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Intel lansează primele modele de procesoare Intel Core generația 10: începutul unei noi ere a experienței de utilizare a laptopurilor

August 13, 2019

INTEL, 10th Gen, CPU

Intel lansează primele modele de procesoare Intel Core generația 10: începutul unei noi ere a experienței de utilizare a laptopurilor

Intel a lansat 11 noi procesoare Intel® Core™ din a 10-a generație, proiectate pentru laptopurile subțiri 2 în 1

Procesoarele aduc inteligență artificială de înaltă performanță (AI), dispun de arhitectură grafică Intel® Iris® Plus pentru un plus de divertisment și permit cea mai bună conectivitate1 cu Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) and Thunderbolt™ 3. Sistemele vor fi disponibile la producător la începutului sezonului de sărbători.

"Aceste procesoare Intel Core din Generația a 10-a schimbă paradigma performanței pentru platformele PC-urilor mobile. Cu AI pentru prima dată pe PC-uri, o arhitectură grafică complet nouă, Wi-Fi de cea mai bună clasă 6 (Gig +) și Thunderbolt 3 - toate integrate pe SoC, datorită tehnologiei Intel 10nm și designului arhitecturii - deschidem ușa către o gamă complet nouă de experiențe și inovații pentru laptop. "Chris Walker, vicepreședinte Intel și director general Mobility Client Platforms in the Client Computing Group

Tot ceea ce contează: Procesoarele Intel Core din Generația a 10-a sunt fundamentale în obiectivul Intel de a oferi platforme PC super performante, optimizate pentru sarcinile de lucru pe toți vectorii de calcul. Pe lângă capacitatea de reacție, AI, grafică, conectivitate și I / O sunt optimizate pe SoC pentru o soluție care oferă o suită bogată de funcții pentru OEM-uri pentru a crea laptopuri ce urmează a fi utilizate pentru sarcini de zi cu zi, jocuri sau vizionarea de conținut video.

Super performanțe: Procesoarele Intel Core din Generația a 10-a sunt primele procesoare construite special pentru AI pe laptopuri subțiri, ușoare și 2 în 1. Ele oferă performanța inteligentă necesară pentru aplicațiile moderne infuzate AI, cu o suită de caracteristici și capabilități:

Intel® Deep Learning Boost, un nou set de instrucțiuni care accelerează rețelele neuronale de pe CPU pentru o reacție maximă în scenarii precum îmbunătățiri automate de imagine, indexare foto și efecte fotorealiste.

Până la 1 teraflop de GPU pentru aplicații, cu un randament ridicat, cum ar fi stilizarea video, analiza și redresarea rezoluției video în timp real.

Intel® Gaussian & Neural Accelerator (GNA) oferă un motor dedicat pentru sarcini de lucru de fundal, cum ar fi procesarea vocii și suprimarea zgomotului la o putere ultra-scăzută, pentru o durată de viață maximă a bateriei.

Grafică complet nouă pentru super divertisment: cu dublă performanță grafică2, procesoarele Intel Core din Generația a 10-a cu grafică Intel Iris Plus oferă 1080p și crearea de conținut de nivel superior, precum editarea video 4K, aplicarea rapidă a filtrelor video și prelucrarea pozelor de înaltă rezoluție din mers.

În plus:

  • Acestea sunt primele GPU-uri de la Intel care acceptă standardul de afișare Adaptive Sync * VESA,și permit o experiență de joc mai ușoară în jocuri precum Dirt Rally 2.0  și Fortnite*.
  • Bazate pe Intel's Gen11 graphics architecture, sunt, de asemenea, primele GPU ce încorporează umbrirea cu rata variabilă pentru o performanță îmbunătățită de redare.
  • Cu suport pentru specificația BT.2020*, urmăriți videoclipuri HDR 4K într-un miliard de culori.

Super conectivitate: Integrarea plăcii3 îi ajută pe producătorii de computere să inoveze în ceea ce privește designul, care devine tot mai subțire cu conectivitate Intel Wi-Fi 6 (Gig+) și până la patru porturi Thunderbolt 3 — cel mai rapid și mai versatil conector USB-C disponibil4.

Intel introduce, de asemenea, o nouă structură de denumire a numărului de procesoare, începând cu acest prim set de procesoare Intel Core din Generația a 10-a. Citiți mai multe despre Intel processor numbers.

Procesoarele Intel Core Generația a-10-a, numite "Ice Lake", sunt reprezentate de o nouă structură de denumire a procesorului care indică generarea și nivelul de performanță grafică

Ce urmează: Procesoarele "Ice Lake" sunt primele din gama 10th Gen Intel Core processor  ce vor fi disponibile în modelele noi de computere ce urmează să fie lansate de sărbători. Anul acesta la Computex, Intel a prezentat primele sisteme din programul de inovare "Project Athena," inclusiv Acer Swift 5*, Dell XPS 13 2-in-1*, HP Envy 13"* și Lenovo S940*.

Anunțul de astăzi este doar începutul. Pentru a răspunde diversității crescânde a nevoilor moderne de calcul, Intel va anunța și alte produse din familia de procesoare mobile Intel Core Generația a 10-a. Procesoarele viitoare vor oferi productivitate sporită și super performanță pentru sarcini de lucru solicitante, inclusiv platforma-pilot construită pentru afaceri Intel® vPro™. Mai multe detalii în această lună.


 

1Cel mai bun din clasa Wi-Fi 6: produsele Intel® Wi-Fi 6 (Gig +) acceptă canale opționale de 160 MHz, permițând cele mai rapide viteze teoretice maxime posibile (2402 Mbps) pentru produsele tipice 2x2 802.11 AX PC Wi-Fi. Produsele premium Intel® Wi-Fi 6 (Gig +) permit viteze teoretice maxime de 2-4X mai rapide comparativ cu produsele standard 2x2 (1201 Mbps) sau 1x1 (600 Mbps) 802.11 AX PC Wi-Fi, care acceptă doar cerința obligatorie a canalelor de 80 MHz..

2Aprox. 2x Ice Lake Performanță grafică: Sarcină de lucru: 3DMark11 v 1.0.132. Configurare Intel PreProduction ICL U4 + 2 15W (Ipoteze):, Procesor: Intel® Core ™ i7 (ICL-U 4 + 2) PL1 = 15W TDP, 4C8T, Memorie: 2x8GB LPDDR4-3733 2Rx8, stocare: Intel® 760p m. 2 PCIe NVMe SSD cu driver Microsoft AHCI, Rezoluție afișare: 3840 × 2160 Panou eDP 12.5 ", sistem de operare: Windows * 10 RS5-17763.316, Driver grafic: PROD-H-RELEASES_ICL-PV-2019-04-09-1006832. Vs config - Intel PreProduction WHL U4 + 2 15W Configurare (măsurată), Procesor: Intel® Core ™ i7-8565U (WHL-U4 + 2) PL1 = 15W TDP, 4C8T, Turbo până la 4,6 GHz, Memorie: 2x8 GB DDR4-2400 2Rx8, Spațiu de stocare: SSD Intel® 760p m.2 PCIe NVMe cu driver AHCI Microsoft, Rezoluție afișare: 3840 × 2160 Panou eDP 12.5 ", sistem de operare: Windows * 10 RS4-17134.112., Driver grafic: 100.6195. Măsurată de Intel din aprilie 2019.

3Comparativ cu procesoarele din seria Intel U / Y din generația anterioară

4Thundbolt: în comparație cu alte tehnologii de conectare I / O pentru PC, inclusiv eSATA, USB și IEEE 1394 Firewire*. Performanțele vor varia în funcție de hardware-ul și software-ul utilizate. Trebuie să utilizați un dispozitiv compatibil cu Thunderbolt ™.

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania