De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Februarie 07, 2023
Cu o frecvență de 6,0 GHz, i9-13900KS reprezintă un moment de referință pentru ...
Februarie 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, ...
Ianuarie 13, 2023
Intel evidențiază adoptarea la scară largă, de către industria de profil, în ...
Ianuarie 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, ...
Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data ...
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului ...
Intel aduce inovație la viață cu Intelligent Tech Spanning Cloud, Rețea, Edge și PC

Ianuarie 29, 2020

INTEL, AI, NETWORK, XEON

Intel aduce inovație la viață cu Intelligent Tech Spanning Cloud, Rețea, Edge și PC

Descoperiri ale inteligenței artificiale (AI) ce deschid calea către o conducere autonomă. O nouă eră a inovației computerelor mobile. Viitorul sporturilor și divertismentului. Intel a demonstrat toate acestea și multe altele la CES 2020, arătând modul în care compania infuzează informații prin cloud, rețea și PC și determină un impact pozitiv pentru oameni, mediul de afaceri și societate.

Intelligence-Driven Mobile Computing

Mobile computing este un domeniu de maxim interes, întrucât Intel a anunțat noi produse, parteneriate și inovații interesante ce vor transforma modul în care oamenii lucrează, creează. Vicepreședintele executiv Intel, Gregory Bryant, a anunțat următoarele:

Prima demonstrație a celor mai noi procesoare mobile Intel® Core ™, denumite „Tiger Lake”: Tiger Lake este conceput pentru a aduce super performanțe pentru mobile computing, cu progrese inovatoare în fiecare vector și experiențe care contează. Cu optimizări pentru procesor, acceleratoarele AI și grafice integrate, bazate pe noua arhitectură grafică Intel Xe, Tiger Lake va oferi performanțe cu două cifre1, îmbunătățiri masive ale performanței AI, un salt imens în performanța grafică și randament USB 3 x4 cu noul Thunderbolt 4 integrat. Bazat pe procesul Intel 10nm +, primele sisteme Tiger Lake sunt preconizate să fie livrate în acest an.

Previzualizare a primului GPU bazat pe Xe: vicepreședintele Intel al Arhitecturii pentru Grafică și Software Lisa Pearce a oferit info despre evoluția noii arhitecturi grafice Intel Xe, care va oferi câștiguri uriașe de performanță în Tiger Lake, și a prezentat prima imagine bazată pe Intel Xe GPU discret, numit cod „DG1”.

Actualizări semnificative ale programului de inovare „Project Athena” de la Intel, inclusiv primele Chromebookuri verificate de Project Athena: proiectele verificate de Proiect Athena au fost reglate, testate și verificate pentru a oferi o inovație fantastică la nivel de sistem și beneficii care acoperă viața bateriei, timp de răspuns rapid, compatibilitatea aplicațiilor și multe altele. Intel a verificat până acum 25 de modele de proiecte Athena, iar Bryant a anunțat un parteneriat extins cu Google care a dus deja la primele două Chromebookuri verificate de Project Athena, Chromebook Flux ASUS (C436) și Chromebook Samsung Galaxy. Intel se așteaptă să verifice aproximativ 50 de modele suplimentare pe Windows și Chrome în acest an și să ofere o specificație specială pentru computerele cu ecran dual.

Inovația include ecrane duale și un design pliabil revoluționar: prin eforturi de co-inginerie aprofundate cu partenerii OEM, Intel ajută la livrarea dispozitivelor bazate pe procesoare Intel Core. Aceasta include noi designuri cu ecran dublu și pliabile, cum ar fi Lenovo ThinkPad X1 Fold, care folosește procesorul Intel Core cu tehnologia Intel Hybrid (denumită cod „Lakefield”), preconizat să fie livrat la mijlocul anului și Dell Concept Duet. De asemenea, Bryant a previzualizat cel mai recent dispozitiv Intel, cu formă de afișare OLED pliabil, denumit cod „Horseshoe Bend”. Pe baza procesoarelor mobile Tiger Lake Intel, designul este similar ca dimensiune cu un laptop de 12 inci cu un ecran tactil pliabil care poate fi deschis până la mai mult de 17 inci.

Intelligence-Driven Business Transformation

Centrul de date este forța care oferă informații întreprinderilor din întreaga lume, iar procesoarele Intel Xeon scalabile continuă să fie fundamentul centrului de date. Vicepreședintele executiv Intel, Navin Shenoy, a anunțat că procesoarele scalabile Intel Xeon din a treia generație, care vor fi disponibile în prima jumătate a anului 2020, vor include noi extensii Intel® DL Boost pentru accelerare integrată AI, asigurând o creștere de până la 60% a performanței față de familia anterioară.

1Bazat pe testarea și configurațiile Intel.

Privitor la declaratiile anterioare

Declarațiile din acest comunicat se referă la planurile și așteptările viitoare, inclusiv la produsele viitoare Intel și la disponibilitatea și beneficiile preconizate ale acestora, sunt declarații ce implică o serie de riscuri și incertitudini. Cuvinte precum „anticipează”, „așteaptă”, „intenționează”, „obiective”, „planuri”, „crede”, „caută”, „estimează”, „continuă”, „poate”, „va”, „ar vrea, „„ Ar trebui ”,„ ar putea ”și variațiile acestor cuvinte și expresii similare sunt destinate să identifice astfel de enunțuri prospective. Declarațiile care se referă la sau se bazează pe estimări, prognoze, proiecții, evenimente sau presupuneri incerte, inclusiv declarații referitoare la piața totală adresabilă (TAM) sau la oportunitatea de piață și la tendințele anticipate în afacerile noastre sau pe piețele relevante pentru acestea.. Aceste declarații se bazează pe așteptările actuale ale companiei și implică multe riscuri și incertitudini care ar putea determina rezultatele reale să difere semnificativ de cele exprimate sau implicate în aceste declarații anterioare. Factorii importanți care ar putea determina rezultatele reale să difere semnificativ de așteptările companiei sunt expuse în comunicatul Intel din 25 octombrie 2018, care se găsește la Formularul 8-K al Intel furnizat la SEC. Informații suplimentare cu privire la acești factori și alți factori care ar putea afecta rezultatele Intel sunt incluse în documentele SEC Intel, inclusiv cele mai recente rapoarte ale companiei cu privire la formularele 10-K și 10-Q. Copii ale rapoartelor Formular Intel 10-K, 10-Q și 8-K pot fi obținute accesând site-ul nostru de relații cu investitorii de pe www.intc.com sau site-ul SEC, www.sec.gov.

Este posibil ca software-ul și sarcinile de lucru utilizate la testele de performanță să fi fost optimizate numai pentru performanță la microprocesoarele Intel. Testele de performanță, cum ar fi SYSmark și MobileMark, sunt măsurate cu ajutorul unor sisteme, componente, software, operații și funcții specifice ale calculatorului. Orice modificare a unuia dintre acești factori poate determina rezultatele să varieze. Ar trebui să consultați alte informații și teste de performanță pentru a vă ajuta să evaluați pe deplin achizițiile avute în vedere, inclusiv performanța produsului respectiv atunci când este combinat cu alte produse. Pentru informații mai complete, vizitați www.intel.com/benchmarks..

Contactați managerul ASBIS din țara dumneavoastră pentru a obține mai multe informații despre produsele Intel.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania