De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Februarie 23, 2021
Brief Prestigio prezintă ReVolt A8, o nouă stație compactă de încărcare fără ...
Ianuarie 19, 2021
Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple, flexibile și scalabile de ...
Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o ...
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții ...
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor ...
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a ...
Intel accelerează tehnologia centrată pe date cu noi inovații pentru dispozitivele de memorie și stocare

Septembrie 30, 2019

Intel, Memory

Intel accelerează tehnologia centrată pe date cu noi inovații pentru dispozitivele de memorie și stocare

La o adunare a liderilor din industrie la nivel mondial în Seul, Coreea de Sud, Intel a prezentat o serie de noi repere tehnologice și a subliniat investițiile sale în curs de desfășurare și angajamentul de a inova dispozitivele de memorie și de stocare în era calculatoarelor centrate pe date.

BUY ONLINE

Toate produsele Intel® Optane™

Aceasta include furnizarea tehnologiei unice Intel® Optane ™ și soluții Intel® 3D NAND pentru aplicații cloud, inteligență artificială și aplicații de rețea.

"Lumea generează date într-un ritm accelerat, iar procesarea acestora în cel mai eficient mod este una dintre cele mai mari provocări pentru orice companie. Valorificarea acestor date va fi esențială în separarea câștigătorilor de învinși. Necesită inovație în dispozitivele de memorie și stocare, ceea ce oferim noi la Intel. " - Rob Crooke, Intel senior vice president and general manager of the Non-Volatile Memory Solutions Group

Ce a anunțat Intel: Printre subiectele discutate la eveniment s-au numărat planurile Intel de a opera o nouă linie de dezvoltare a tehnologiei Optane la liniile de producție din Rio Rancho, New Mexico; lansarea celei de-a doua generații de memorie Intel Optane DC, denumită „Barlow Pass”, programată pentru 2020 cu procesorul Intel® Xeon® scalabil de generație următoare; și Intel QLC 144 straturi (Quad Level Cell) NAND pentru SSD-urile centrelor de date (solid-state drives), care sunt de asemenea așteptate în 2020.

Ceea ce contează: cantitățile masive de date generate de mașini necesită, în general, o analiză în timp real pentru ca aceste date să fie valoroase. Până acum nu s-au găsit soluții pentru a satisface această nevoie: DRAM-ul nu este suficient de mare, iar SSD-urile nu sunt suficient de rapide. Soluția este memoria Intel Optane DC Persistent Memory. Și dacă sunt necesare seturi de date mai mari, tehnologia Intel Optane conectată prin interfețe de stocare este soluția ideală. În plus, hard diskurile nu sunt suficient de rapide pentru calcularea centrată pe date - de aici nevoia combinației tehnologiei Intel Optane cu QLC NAND. Pe scurt, Intel Optane este o combinație unică de materiale, structură și performanță pe care alte tehnologii de memorie și stocare actuale nu le pot oferi.

Modul în care clienții folosesc dispozitivele de memorie și stocare Intel: mai mulți clienți folosesc soluții de memorie și stocare Intel, inclusiv Microsoft, ceea ce înseamnă modificări semnificative aduse sistemului de operare pentru a sprijini numeroasele capabilități și funcții pe care le oferă memoria Intel Optane, cum ar fi bootarea rapidă și încărcarea rapidă a jocurilor. Intel a prezentat, de asemenea, noua generație de SSD cu un singur port Intel Optane, disponibilă în 2020.

Contactați specialiștii ASBIS pentru informații suplimentare despre produsele Intel® Optane™

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania