De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
Infortrend® NAS Scale-out oferă capacitate sporită și super performanțe pentru Agile Enterprise Environments

Octombrie 02, 2019

Infortrend

Infortrend® NAS Scale-out oferă capacitate sporită și super performanțe pentru Agile Enterprise Environments

Infortrend® Technology, Inc. lanseaza noi sisteme NAS-scale-out EonStor CS ce suportă performanță Gigabit de două cifre și capacitate de stocare de peste 100 PB.

Această nouă linie de produse este un plus puternic pentru portofoliul Infortrend și este perfectă pentru HPC (calcul de înaltă performanță), mass-media și divertisment, industrii care consumă lățime de bandă mare și au nevoie de spațiu de stocare generos. Mai mult decât atât, scalabilitatea superioară permite EonStor CS să țină pasul cu creșteri accelerate ale afacerii, ceea ce o face soluția perfectă de stocare și gestionare a datelor pentru întreprinderi.

Potrivit sondajului Data Age 2025, volumul datelor va ajunge la 175 ZB până în 2025, de aproape 4,5 ori față de 2019. Inovațiile, cum ar fi video 4K / 8K, centrele de date și IoT sunt forța motrice a datelor cu creștere rapidă. Modul de gestionare a volumului de date și de a obține informații cu privire la date a devenit o problemă majoră în toate sectoarele de activitate.

Cu EonStor CS scale-out NAS, utilizatorii ar putea alege scalabilitatea verticală prin capacitatea de stocare adăugând până la 76 de discuri sau pot alege scalabilitatea orizontală prin conectarea a 144 noduri (unități CS). Performanțele excelente și capacitatea mare permit întreprinderilor să se folosească de aplicatii mari consumatoare de date și le recomandă ca o soluție perfecta pentru creșteri de date neprevăzute. Prin urmare, CS este potrivit pentru aplicații solicitante, cum ar fi analiza datelor în timp real, sondaj astronomic, companii de producție video la scară largă sau supraveghere video.

Pe lângă performanță și scalabilitate, EonStor CS oferă protecție completă și securitate ridicată a datelor. Pentru a preveni pierderea de date, CS suportă mecanism de protecție tip cluster. În cazul unui incident, datele nu vor fi pierdute și performanțele sistemului nu vor fi afectate. Mai mult, CS acceptă atât SED (unitate de autocriptare), cât și WORM (poate fi doar citit de mai multe persoane), pentru a preveni modificarea datelor.

În ceea ce privește gestionarea sistemului, CS vine cu un software de management centralizat bazat pe web, EonOne, care permite utilizatorilor să monitorizeze și să gestioneze întregul cluster prin interfața grafică de utilizator oricând și oriunde. Designul modular și componentele cheie redundante permit, de asemenea, menținerea și înlocuirea CS fără a întrerupe funcționarea sistemului.

Pe drumul spre noua eră a datelor, industria este în căutarea instalării unui nou sistem de stocare sau modernizarea celor existente. În timpul procesului, clienții întâmpină provocări precum incompatibilitatea sistemului, migrarea datelor consumatoare de timp sau chiar timpul de oprire. Introducerea EonStor CS face mai ușoară administrarea volumelor mari de date, cheltuielilor IT și obținerea de avantaje prin aplicații inovatoare”, a declarat Thomas Kao, Senior Director of Product Planning.

Pentru mai multe detalii despre EonStor ne puteți scrie la adresa de e-mail vad@asbis.ro.

 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania