De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA ...
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de ...
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe ...
Noiembrie 16, 2020
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Noiembrie 11, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Noiembrie 09, 2020
Unul dintre cei mai mari distribuitori IT din regiunea EMEA aniversează 30 de ...
Infortrend oferă noi performanțe de stocare cu sistemele de nouă generație și conectivitate 32G FC / 25GbE

Septembrie 10, 2019

Infortrend

Infortrend oferă noi performanțe de stocare cu sistemele de nouă generație și conectivitate 32G FC / 25GbE

Infortrend® Technology, Inc. anunță lansarea sistemelor de stocare de nouă generație EonStor GS Gen2 și EonStor GSa Gen2, precum și cele de conectivitate 32G FC și 25GbE.

Noua generație prezintă un raport CP excelent datorită platformei CPU Intel ce oferă un randament mai bun, capacitate sporită de memorie și performanță ridicată. În comparație cu Gen1, EonStor GS / GSa Gen2 poate spori performanța cu până la 80%, ceea ce îl face capabil să îndeplinească cele mai exigente cerințe ale diverselor medii de afaceri, cum ar fi centrele de date, HPC și cloud computing. Introducerea plăcilor 32G FC și 25GbE permite companiilor să migreze cu ușurință la noile standarde de rețea pentru accelerarea accesului la date.

EonStor GS Gen2 și familia EonStor GSa Gen2 sunt soluții ce integrează SAN, NAS precum și funcții precum Cloud Gateway pentru a oferi un mediu cloud hibrid performant. În plus, GSa este un spațiu de stocare conceput pentru a oferi performanțe SSD optime cu latență scăzută. Sistemul Gen2 este ideal pentru infrastructurile și aplicațiile NAS și SAN, precum baze de date, virtualizare, editare video, partajare de fișiere și integrare de date cloud.

Pe măsură ce volumul de date și complexitatea operațiunilor IT cresc, sunt necesare mai multe capacități de calcul în gestionarea volumului de sarcini de lucru. Pornind de la aceste premise, Infortrend încorporează cel mai nou procesor Xeon Intel Gen2, inclusiv GS-GSa 3000 Gen2 cu 4 nuclee și GS-GSa 4000 cu 8 nuclee. Îmbunătățirile includ capacitate de memorie dublă și patru porturi 10 GbE. În ceea ce privește performanța, Gen2 atinge până la 10.000/5.500 MB/s viteză de citire/scriere și, astfel, oferă un timp de răspuns mai rapid, indiferent că este vorba despre o tranzacție web, o interogare de date online sau o mașină virtuală.

Introducerea conectivității 32G FC și 25GbE aduce lățime de bandă dublă, ceea ce face ca infrastructura de stocare să fie mai scalabilă, mai flexibilă și mai eficientă. Mai important, este compatibil cu vechiul standard și este, de asemenea, pregătită pentru viitoarea infrastructură 100G. EonStor GS / GSa Gen2 oferă plăci modulare 32G FC și 25GbE. Clienții Enterprise pot alege ce se potrivește mai bine aplicațiilor lor și pot face upgrade la noul standard de rețea cu aceste soluții rentabile și ușor de implementat.

„Avantajul esențial al Gen2 este că oferă clienților performanțe mai bune și infrastructură de stocare cu costuri mai mici. Lansarea sistemelor de stocare de nouă generație arată ambiția noastră de a obține profituri prin inovații”, a declarat Thomas Kao, Senior Director Product Planning.

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea produselor Infortrend vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail  vad@asbis.ro

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania