De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 13, 2021
Memoria AMD Smart Access oferă performanțe incredibile de jocuri 1080p atunci ...
Octombrie 05, 2021
Alăturați-vă CEO-ului Pat Gelsinger și altor lideri Intel pentru a afla mai ...
Septembrie 17, 2021
Serverele bazate pe noile procesoare Intel Xeon E-2300 se alătură serverelor cu ...
Septembrie 17, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider industrial în servere și stații de ...
August 27, 2021
Această categorie premiază cele mai bune proiecte IT de pe piața britanică
August 12, 2021
Deblocați viteza Gen4. Construcție mai solidă cu SSD-ul P5 Plus NVMe.
Infinidat Crucile 6 Exabyte Milestone pentru capacitatea de stocare globală

Februarie 27, 2020

INFINIDAT, INFINIBOX, STORAGE

Infinidat Crucile 6 Exabyte Milestone pentru capacitatea de stocare globală

Enterprise Storage Leader îmbunătățește și software-ul, crescând substanțial valoarea produsului oferit

Infinidat, principalul furnizor de soluții de stocare petabyte a datelor a anunțat că a implementat peste 6 Exabytes în capacitatea de stocare globală. Trecerea de la 5 Exabytes la peste 6 Exabytes în mai puțin de șase luni reflectă creșterea rapidă a pieței pentru sisteme de stocare mari, cu disponibilitate ridicată și succesul continuu al Infinidat în oferirea de soluții critice de înaltă calitate. 

„Aceasta este o realizare uriașă pentru Infinidat, una care validează faptul că accentul nostru pe de utilizare și livrarea de soluții de stocare la scară rezonează cu piața”, a declarat Brian Carmody, Chief Technology Officer, Infinidat. „Clienții noștri sunt concentrați pe implementarea inițiativelor de afaceri care creează un avantaj competitiv și îmbunătățesc eficiența operațională prin simplificarea infrastructurilor de stocare. Cu Infinidat, nu își fac griji pentru disponibilitate sau performanță, deoarece știu că disponibilitatea datelor și timpii de răspuns sub-milisecunde sunt intrinseci soluțiilor noastre. "

Mai multă capacitate și creștere mai rapidă

Spațiul total de stocare implementat de Infinidat are o capacitate mai mare decât primii opt furnizori de matrice completă (AFA) din 2019. Infinidat a desfășurat peste 1 Exabyte în mai puțin de șase luni - cu 50% mai rapidă creștere decât cele nouă luni anterioare. Cererea continuă de sisteme pe scară de petabyte este de așteptat să accelereze numărul de clienți Infinidat și implementarea totală a stocării.

Sistemele de stocare InfiniBox au fost dezvoltate pentru a satisface nevoile mari ale clienților, deoarece cantitatea de date pe care utilizatorii le generează și le stochează continuă să crească la rate de două cifre. Clienții de toate dimensiunile și industriile și-au îmbunătățit costul de operare și productivitatea personalului prin consolidarea unui număr mare de tablouri de stocare pe InfiniBox.

Îmbunătățirile software-ului de stocare InfiniBox

De asemenea, Infinidat a anunțat astăzi că InfiniBox Storage Software Release 5.0.11 este acum disponibil - gratuit pentru toți clienții cu sisteme InfiniBox întreținute în prezent. R5.0.11 oferă noi caracteristici care îmbunătățesc performanța generală, disponibilitatea și îmbunătățesc protecția datelor pentru a furniza viziunea suplimentară a modelului de date Infinidat Elastic Fabric. Îmbunătățirile includ replicarea cu grupuri de consistență activă, suport pentru standardul federal de protecție a datelor FIPS-140-2 și punerea bazei pentru următoarea generație a motorului Neural Cache.

 

Pentru mai multe detalii despre produsele Infinidat vă rugăm să ne scrieți la adresa storage@asbis.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania