De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Cum să-ți protejezi afacerea în timpul unei epidemii

Martie 23, 2020

SONICWALL

Cum să-ți protejezi afacerea în timpul unei epidemii

Cele mai bune soluții pentru situații neprevăzute

Lucrați de la distanță, în siguranță

Multe organizații nu au suficiente licențe de rețea privată virtuală (VPN) pentru a acoperi creșterea utilizatorilor, riscând ca angajații să nu aibă acces la resurse sau să o facă prin conexiune nesigură în timp ce lucrează de la distanță.

Prin urmare, organizațiile preocupate de securitatea datelor ar trebui să aibă la dispoziție o soluție sigură și scalabilă de acces mobil sau de la distanță (de exemplu, VPN) care poate găzdui un aflux de utilizatori (și cerințele de licență respective).

Revizuiți continuitatea planului de afaceri

Organizațiile, IMM-urile și întreprinderile sunt încurajate să-și revizuiască anual planurile de continuitate a afacerilor. Acest lucru ar trebui să cuprindă canalele de comunicare, partea de leadership, infrastructura, tehnologiile și multe altele. „Cele 5 practici fundamentale ale SonicWall pentru a asigura continuitatea afacerii” sunt un ajutor foarte util.

Cum vă apărați împotriva atacurilor cibernetice

Infractorii cibernetici știu să valorifice cu succes temerile și comportamentul uman. Organizațiile ar trebui să se asigure că dispun de o soluție de securitate sigură a e-mailul pentru a atenua atacurile de phishing agresive.

În cazurile în care link-urile de tip phishing sunt accesate de către angajați, personal, parteneri și contractori,sunt necesare soluții pentru securitatea aplicațiilor cloud, Office 365 și a endpoint-urilor pentru a atenua compromiterea rețelelor sau furtul datelor personale.

Protejați end-pointurile

Organizațiile trebuie să fie pregătite pentru un flux de atacuri asupra end-point-urilor. Un singur angajat care lucrează de la distanță ar putea face clic pe un link de phishing care ar putea bloca datele prin ransomware, a fura datele de acces sau a accesa rețeaua corporativă.

O strategie de securitate solidă pentru forțele de muncă la distanță include întotdeauna o protecție proactivă a punctelor finale (sau antivirus de generație următoare) care atenuează atacurile înainte, în timpul și după executarea acestora. Abordări mai avansate includ rollback automat pentru a readuce PC-urile Windows infectate la o stare curată.

Soluții VPN Work-from-Home pentru cei care lucrează de la distanță

Pentru a ajuta organizațiile să implementeze în mod eficient costurile tehnologiei VPN pentru angajații care lucrează de la distanță, SonicWall pune la dispoziție produsele și serviciile sale de acces la distanță atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți prin intermediul unor tarife competitive. De asemenea, punem la dispoziție soluții de securitate pentru clienții noi ai întreprinderilor și IMM-urilor.

VERIFICAȚI OFERTELE

Pentru mai multe informații, ne puteți scrie la vad@asbis.ro

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania