Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Cum să-ți protejezi afacerea în timpul unei epidemii

Martie 23, 2020

SONICWALL

Cum să-ți protejezi afacerea în timpul unei epidemii

Cele mai bune soluții pentru situații neprevăzute

Lucrați de la distanță, în siguranță

Multe organizații nu au suficiente licențe de rețea privată virtuală (VPN) pentru a acoperi creșterea utilizatorilor, riscând ca angajații să nu aibă acces la resurse sau să o facă prin conexiune nesigură în timp ce lucrează de la distanță.

Prin urmare, organizațiile preocupate de securitatea datelor ar trebui să aibă la dispoziție o soluție sigură și scalabilă de acces mobil sau de la distanță (de exemplu, VPN) care poate găzdui un aflux de utilizatori (și cerințele de licență respective).

Revizuiți continuitatea planului de afaceri

Organizațiile, IMM-urile și întreprinderile sunt încurajate să-și revizuiască anual planurile de continuitate a afacerilor. Acest lucru ar trebui să cuprindă canalele de comunicare, partea de leadership, infrastructura, tehnologiile și multe altele. „Cele 5 practici fundamentale ale SonicWall pentru a asigura continuitatea afacerii” sunt un ajutor foarte util.

Cum vă apărați împotriva atacurilor cibernetice

Infractorii cibernetici știu să valorifice cu succes temerile și comportamentul uman. Organizațiile ar trebui să se asigure că dispun de o soluție de securitate sigură a e-mailul pentru a atenua atacurile de phishing agresive.

În cazurile în care link-urile de tip phishing sunt accesate de către angajați, personal, parteneri și contractori,sunt necesare soluții pentru securitatea aplicațiilor cloud, Office 365 și a endpoint-urilor pentru a atenua compromiterea rețelelor sau furtul datelor personale.

Protejați end-pointurile

Organizațiile trebuie să fie pregătite pentru un flux de atacuri asupra end-point-urilor. Un singur angajat care lucrează de la distanță ar putea face clic pe un link de phishing care ar putea bloca datele prin ransomware, a fura datele de acces sau a accesa rețeaua corporativă.

O strategie de securitate solidă pentru forțele de muncă la distanță include întotdeauna o protecție proactivă a punctelor finale (sau antivirus de generație următoare) care atenuează atacurile înainte, în timpul și după executarea acestora. Abordări mai avansate includ rollback automat pentru a readuce PC-urile Windows infectate la o stare curată.

Soluții VPN Work-from-Home pentru cei care lucrează de la distanță

Pentru a ajuta organizațiile să implementeze în mod eficient costurile tehnologiei VPN pentru angajații care lucrează de la distanță, SonicWall pune la dispoziție produsele și serviciile sale de acces la distanță atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți prin intermediul unor tarife competitive. De asemenea, punem la dispoziție soluții de securitate pentru clienții noi ai întreprinderilor și IMM-urilor.

VERIFICAȚI OFERTELE

Pentru mai multe informații, ne puteți scrie la vad@asbis.ro