De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura ...
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite ...
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ...
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ...
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a ...
G191-H44 actualizat cu noi capacități și caracteristici pentru platforma NVIDIA EGX

Octombrie 24, 2019

GIGABYTE

G191-H44 actualizat cu noi capacități și caracteristici pentru platforma NVIDIA EGX

Capacitățile includ suportul Redfish 1.0 pentru gestionare de la distanță și suportul TPM 2.0 pentru securitate la distanță, precum și stack NVIDIA EGX pentru ușurință în implementare care fac din G191-H44 o platformă de calcul puternică pentru tehnologia AI edge.

G19ABYTE G191-H44, un server 1U 4 x GPGPU alimentat de platforma EGX NVIDIA, a fost actualizat cu noi funcții și capacități pentru implementare și gestionare mai ușoare și mai sigure. 

NVIDIA EGX este o nouă platformă pentru tehnologia AI cu stack de software nativ cloud ușor de implementat și este disponibilă pe serverul GPU G191-H44 de la GIGABYTE. Platforma integrează hardware optimizat, acceleratoare NVIDIA T4 și dispozitive de rețea Mellanox împreună cu NVIDIA EGX Stack, și software ușor de instalat.

Pentru a fi validat ca un server NGC Ready for Edge, G19AB -TE G191-H44 a trecut teste suplimentare de securitate și gestionare de la distanță a sistemului și a îndeplinit cerințe importante permițând implementarea rapidă a containerelor NGC pe serverele de la distanță pentru a rula inferențe și alte GPU. -sarcini de lucru multiple. 

▲ GIGABYTE G191-H44 EGX Platform

Una dintre cele mai mari provocări este implementarea managementului IT - inclusiv instalarea sistemului de operare pe server, implementarea Kubernetes și actualizarea dispozitivelor. Platforma EGX de la NVIDIA simplifică și eficientizează acest proces și este proiectată pentru a fi integrată cu ușurință împreună cu platformele terțe de orchestrare ISV Kubernetes, precum Red Hat OpenShift.

G19ABYTE G191-H44 este unul dintre primele servere validate ca sistem NGC Ready for Edge. Proiectat pentru a găzdui patru acceleratoare NVIDIA T4, G191-H44 poate fi adoptat ca platformă EGX pentru a crea un „on-premises AI-cloud in a box” care poate fi implementat ca un server edge sau ca parte a unui centru de date micro și oferă funcții puternice ddeductie în locații în care sunt necesare răspunsuri în timp real - magazine, spitale, fabrici și orașe.

Serverele NGC-Ready precum G19AB -TE G191-H44 sunt create pentru a fi utilizate cu NVIDIA NGC (NVIDIA GPU Cloud), o platformă online ce poate fi utilizată gratuit (și cu asistență, optional, pentru întreprinderi), ce conține containere accelerate GPU, un registru de containere și software pentru implementarea și rularea acestor containere.

▲ NVIDIA EGX Platform Hardware / Software Stack

To be validated as an NGC Ready for Edge server, GIGABYTE’s G191-H44 has passed additional security and remote system management tests and met important requirements for edge deployment, allowing NGC containers to be quickly and easily deployed onto remote servers to run inferencing and other GPU-accelerated workloads.

Pentru mai multe detalii despre Gigabyte, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania