Februarie 23, 2021
Brief Prestigio prezintă ReVolt A8, o nouă stație compactă de încărcare fără ...
Ianuarie 19, 2021
Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple, flexibile și scalabile de ...
Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o ...
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții ...
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor ...
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a ...
Plăci de bază pentru server GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® E-2200

Noiembrie 05, 2019

GIGABYTE, Intel, XEON

Plăci de bază pentru server GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® E-2200

Procesoarele Intel® Xeon® E-2200 sunt optimizate pentru a oferi performanțe bune pentru o varietate de sarcini diferite.

GIGABYTE anunță disponibilitatea plăcilor de bază cu noile procesoare pentru servere Intel Xeon® E-2200, ideale pentru construirea stațiilor de lucru de bază sau a sistemelor server.

Noile procesoare sunt compatibile cu socket-ul de generație anterioară a procesoarelor  Xeon® Seria E-2100, utilizând aceeași microarhitectură și păstrând același set de funcții, precum canale duale de memorie DDR4 de 2666 MHz, suport PCIe Gen 3.0 și funcții PCH precum USB 3.1 și SATA Porturi III, dar acum dispun de noi SKU-uri cu număr mai mare de nuclee / fibre (până la 8 nuclee / 16 fibre) și frecvențe de bază / turbo mai mari (cu ceas turbo de până la 5,0 GHz pe un singur nucleu), pentru a oferi performanțe îmbunătățite pentru stații de lucru și servere.

Pentru mai multe informații despre plăcile de bază ale serverului GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® Seria E-2200, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

>>Sursă