Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Septembrie 07, 2020
Cu noul produs, Western Digital continuă să-și extindă portofoliul de stocare ...
Septembrie 03, 2020
Intel lansează procesoarele Intel® Core ™ din a 11-a generație cu grafică ...
Septembrie 01, 2020
Pe măsură ce lumea IT se confruntă cu provocări din ce în ce mai diverse, ...
GIGABYTE lansează șapte noi servere GPU pentru AI

Noiembrie 21, 2019

GIGABYTE, GPU

GIGABYTE lansează șapte noi servere GPU pentru AI

Aceste sisteme sunt ideale pentru o serie de sarcini de lucru diferite de calcul accelerat în inteligență artificială și învățare profundă, analiză științifică, VDI sau streaming video.

În ultimii ani, GIGABYTE și-a stabilit o reputație de invidiat ca lider de industrie în platformele de calcul accelerat de înaltă performanță, prin construirea continuă de noi sisteme bazate pe cea mai mare densitate de GPU disponibilă pe piață, combinată cu performanțe excelente de răcire, eficiență energetică și flexibilitate de expansiune.

GIGABYTE lanseză alte șapte produse noi pentru a se alătura familiei de servere GPU Seria G și continuă să-și întărească poziția de lider în platformele de calcul GPU.

Noile servere GPU bazate pe AMD EPYC ™ din Generația a 2-a

GIGABYTE adaugă încă cinci sisteme la linia de servere AMD EPYC ™ din a-2-a Generație, ceea ce înseamnă un total de 28 de sisteme pe care GIGABYTE le-a lansat până în acest an de la lansarea în August a modelului EPYC din a 2-a Generație - inclusiv servere rack, servere de bord, Servere GPU și servere cu noduri 2U 4 de înaltă densitate – și a întărit poziția GIGABYTE în calitate de furnizor de sisteme cu cele mai complete și diverse linii EPYC din a -2-a Generație de pe piață.

Pentru informații privind disponibilitatea produselor Gigabyte vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

>>> Sursă