De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
GIGABYTE lansează noile plăci de bază scalabile pentru servere Intel® Xeon® W-3200 și Xeon®

Decembrie 19, 2019

GIGABYTE, Intel, Xeon

GIGABYTE lansează noile plăci de bază scalabile pentru servere Intel® Xeon® W-3200 și Xeon®

Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe x16 și opt sloturi DIMMPentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

GIGABYTE-New-Intel-Xeon-W-3200

MU71-SU0 este o placă de bază ATX cu un singur socket pentru noul procesor Intel Xeon W-3200. Această nouă platformă este construită în mod special și optimizată pentru stații de lucru avansate, permițând vizualizare rapidă, simulări și randări cu până la 28 de nuclee, 56 de thread-uri, o frecvență de bază maximă de 3,7 GHz și o frecvență turbo maximă de 4,6 GHz într-un singur socket. MU71-SU0 poate fi, de asemenea, utilizată în locul unui singur procesor Scalabil Intel Xeon din a 2-a Generație care oferă suport pentru modulele de memorie Intel® Optane ™ DC.

 

MU71-SU0

Această nouă placă de bază dispune de opt sloturi DIMM pentru maxim 1 TB de memorie DDR4, șapte sloturi de expansiune PCIe Gen 3.0 și un slot M.2 pentru stocare NVMe de mare viteză. De asemenea, include un Aspeed AST2500 BMC și un port MLAN dedicat pentru gestionarea de la distanță, ce permite adoptarea plăcii într-o platformă de server ce necesită viteze mai mari.

 

Între timp, GIGABYTE a lansat, de asemenea, o nouă versiune a seriei de plăci de bază scalabile cu doua socket-uri pentru servere Intel Xeon din Generația a-2-a. MD71-HB1 este o placă de formă E-ATX similară cu designul placii noastre foarte populare MD71-HB0, reduce numărul de sloturi DIMM de la opt la șase, dar crește numărul sloturilor de expansiune PCIe. la șapte, oferind o capacitate suplimentară și flexibilitate pentru carduri de accelerare sau dispozitive de stocare și de rețea.

 

 

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania