Februarie 23, 2021
Brief Prestigio prezintă ReVolt A8, o nouă stație compactă de încărcare fără ...
Ianuarie 19, 2021
Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple, flexibile și scalabile de ...
Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o ...
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții ...
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor ...
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a ...
GIGABYTE lansează noile plăci de bază scalabile pentru servere Intel® Xeon® W-3200 și Xeon®

Decembrie 19, 2019

GIGABYTE, Intel, Xeon

Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe x16 și opt sloturi DIMMPentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

GIGABYTE-New-Intel-Xeon-W-3200

MU71-SU0 este o placă de bază ATX cu un singur socket pentru noul procesor Intel Xeon W-3200. Această nouă platformă este construită în mod special și optimizată pentru stații de lucru avansate, permițând vizualizare rapidă, simulări și randări cu până la 28 de nuclee, 56 de thread-uri, o frecvență de bază maximă de 3,7 GHz și o frecvență turbo maximă de 4,6 GHz într-un singur socket. MU71-SU0 poate fi, de asemenea, utilizată în locul unui singur procesor Scalabil Intel Xeon din a 2-a Generație care oferă suport pentru modulele de memorie Intel® Optane ™ DC.

MU71-SU0

Această nouă placă de bază dispune de opt sloturi DIMM pentru maxim 1 TB de memorie DDR4, șapte sloturi de expansiune PCIe Gen 3.0 și un slot M.2 pentru stocare NVMe de mare viteză. De asemenea, include un Aspeed AST2500 BMC și un port MLAN dedicat pentru gestionarea de la distanță, ce permite adoptarea plăcii într-o platformă de server ce necesită viteze mai mari.

Între timp, GIGABYTE a lansat, de asemenea, o nouă versiune a seriei de plăci de bază scalabile cu doua socket-uri pentru servere Intel Xeon din Generația a-2-a. MD71-HB1 este o placă de formă E-ATX similară cu designul placii noastre foarte populare MD71-HB0, reduce numărul de sloturi DIMM de la opt la șase, dar crește numărul sloturilor de expansiune PCIe. la șapte, oferind o capacitate suplimentară și flexibilitate pentru carduri de accelerare sau dispozitive de stocare și de rețea.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com